Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ξεκίνημα νέας χρονιάς με τεσσάρα!


Ο Ολυμπιακός στο ρελαντί "φιλοδώρησε" με τέσσερα γκολ τον Οικονόμο και ξεκινά το δύσκολο πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας με τις καλύτερες προϋποθέσεις.


Λιώτας , Σερτζίνιο , Ζγκούρης και Καμπλιώνης σκόραραν για τους ερυθρόλευκους!







Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπουτσογιαννόπουλο και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Κόλα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Ζγκούρη και Σερτζίνιο και μοναδικό προωθημένο τον Σαχινίδη.

Ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του ,όπως και στον πρώτο γύρο , μια ομάδα στημένη για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας 

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τελική τους προσπάθεια μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Λώττα να σουτάρει άουτ. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και να ελέγχουν το παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε τελικές προσπάθειες πριν το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Ντούφα και τον Γκαμπέτα να αστοχούν αμφότεροι με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 12ο λεπτό ο Νούσιας ανέτρεψε τον Σερτζίνιο μέσα στην περιοχή. Ο Λώττας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, για να ανοίξει το σκορ στο 14’ (1-0).

Η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της στο 25ο λεπτό. Ο Λώττας, αυτή τη φορά έγινε δημιουργός, καθώς εκτέλεσε το κόρνερ βρίσκοντας τον Ζγκούρη, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπουτζίκος δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής, ωστόσο δεν βρήκε στόχο.

Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς, καθώς μείωσαν σε 2-1. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, για χέρι του Σαχινίδη, με τον Μουλτσιά να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιακουμή. Από εκεί και μέχρι την ανάπαυλα οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν ακόμη δύο φορές την εστία του Νούσια.

Στο 41’ ο γκολκίπερ του Οικονόμου μπλόκαρε την μπάλα σε κεφαλιά του Ζγκούρη, ενώ στο 44’ το γυριστό σουτ του Σαχινίδη δεν τον ανησύχησε.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για την πρώτη καλή τους καλή τους φάση. Ο Σερτζίνιο σέντραρε από αριστερά με τον Ζγκούρη να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά στο 55’. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σαχινίδη, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, έπειτα από σέντρα του Κόλα.


Στο 71ο λεπτό ο Τσιμεντερίδης έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα, καθώς ο Περτζιόνι σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, με τον Σερτζίνιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί.Στο 85’ ο νεοεισελθών Καμπλιώνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, αξιοποιώντας σέντρα του Μπουτζίκου και πραγματοποιώντας ένα πολύ όμορφο σουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος (34’ Σκοπελίτης), Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Μπουτζίκος, Ναζίμ, Κόλα, Ζγκούρι, Λώττας, Σερτζίνιο (83’ Καμπλιώνης), Σαχινίδης (73’ Φλίγκος).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Νούσιας, Καλφούντζος (91’ Καραγιάννης), Μπουμπουνάρας (81’ Δραχαλίβας), Περτζιόνι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (72’ Γάνος), Μούλτσιας, Γκαμπέτας (91’ Πιπίλας), Ντούφας.


Κάρτες:  47’ Κόλα – 42’ Περτζιόνι, 66’ Καλφούντζος.


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Τσιμεντερίδης δεν είχε προβλήματα ούτε δύσκολες φάσεις.


Μας άρεσε....
....πως ο Ολυμπιακούς συνεχίζει να έχει πολυπροσωπία στο σκοράρισμα.
Δεν μας άρεσε...
Η απουσία γκολ από τον σέντερ φορ της ομάδας.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι όλοι μαζί, αν μπορούμε, να ανεβάσουμε ψηλότερα αυτό το προϊόν που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ . Νομίζω ότι η ομάδα μας έκανε ένα από τα παιχνίδια, τα οποία πιστοποιούν ότι δίκαια κυνηγάμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου. Παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια, όπου οι ομάδες θα έχουν τα θέματά τους. Υπάρχουν φάσεις που θα θέλουν λίγο περισσότερη συζήτηση, θα υπάρχουν κάποια κενά ή κάποιες στιγμές αδράνειας, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Γενικά, όμως, ήμασταν έτσι όπως έπρεπε. Παίξαμε και από τις δύο πλευρές και κάναμε αρκετές επιθέσεις. Έχουμε πολυφωνία και παιδιά στην ομάδα που μπορούν να δώσουν το δικό τους στίγμα στο παιχνίδι. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε μείνει στο μυαλό μας, ως μία ομάδα η οποία στον πρώτο γύρο μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, σ’ εκείνο το ματς να μην είχαμε νικήσει…».


Κατσάρας: «Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Όσο αντέχαμε, προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Όταν όμως έγινε το 3-1, εκεί τελείωσαν όλα.

Από δω και πέρα υπάρχουν 13 παιχνίδια, στα οποία μπορούμε να συγκεντρώσουμε πολλούς βαθμούς για να διατηρηθούμε στην κατηγορία. Μπορούμε να πετύχουμε το στόχος μας, παρά την έλλειψη εμπειρίας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του»







Μικρά&πικάντικα
  • 1000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • Φίλαθλοι και ομάδα καλωσόρισε τους νεοαποκτηθέντες Ριζογιάννη και Σεφάνοβιτς.

To βίντεο του αγώνα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...