Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Με Σούπερ- Μάντζιο πέρασε από την Κατερίνη!

Με δύο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου ο Ολυμπιακός "πέρασε" από την Κατερίνη και συνεχίζει το κυνήγι της πρώτης θέσης!
Με φόρα αφίχθη ο νέος σούπερ-σταρ του Ολυμπιακού που με μόλις δύο προπονήσεις έδειξε την κλάση του και έστειλε το μήνυμα πως θα κάνει την διαφορά!






Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα πρωτόγνωρα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπαιωάννου και Ρόκα στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Ριζογιάννη και Κόλα ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Σαχινίδη και Σερτζίνιο και κεντρικό επιθετικό τον Μάντζιο.

Οι αλλαγές στις θέσεις των παικτών φάνηκε να επηρεάζουν την ομάδα που δεν έδειχνε να βρίσκει γρήγορα τον βηματισμό της με την πρώτη τελική να έρχεται μόλις στο 21' με το σουτ του Μάντζιου να περνάει λίγο άουτ.Στην δεύτερη ουσιαστικά ευκαιρία του Ολυμπιακού ο Μάντζιος πέρασε τον Πατσιογώργο αυτός τον ανέτρεψε και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να ευστοχεί.
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και στην δεύτερη τελική προσπάθεια του Πιερικού ήρθε η ισοφάριση με τον Κωτσιαρίδη να πιάνει μονοκόμματο σουτ μετά από απομάκρυνση της μπάλας από αμυντικούς του Ολυμπιακού.Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεάντρο έχασε μοναδική ευκαιρία μόνος του απέναντι στον Πατσιογιώργο μετά από ασίστ του Λώττα.

Στο 68 μετά από πάσα του Σερτζίνιο ο Μάντζιος κοντρόλαρε ,ελίχθηκε όμορφα και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-2.Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία ευκαιρία με τον Παπαιωάννου αλλά γενικά στην δημιουργία φάσεων ήταν μία μέτρια ημέρα.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογιώργος, Λαμπίρης, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Θ. Καρτσαμπάς (44’ Σεχολάρι), Λαζαρίδης, Α. Καρτσαμπάς (88’ Μπατσαράς), Σκλιοπίδης, Δαδάκος (77’ Μαυρίδης), Κωτσιαρίδης (77’ Μαρίνογλου), Ντινόπουλος.

ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (19’ λ.τρ. Ναζίμ), Κόλα, Σαχινίδης (60’ Φλίγκος), Σερτζίνιο (90’ Καμπλιώνης), Λώττας (77’ Σκοπελίτης), Μάντζιος.


Κάρτες:  24’ Τσιούχας, 56’ Ντινόπουλος, - 65’ Ρόκας, 81’ Ναζίμ 45’ Σαχινίδης


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Γιαμουτζίδης έδειξε εύκολα κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Ολυμπιακού.Από την άλλη ο προπονητής του Πιερικού αμφισβήτησε το πέναλτι που έδωσε με το βίντεο όμως να δικαιώνει τον ρέφερι.


Μας άρεσε....
Ο Μάντζιος με δύο γκολ παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του MVP
Δεν μας άρεσε...
Η φλυαρία που έδειξε η ομάδα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Εμείς κάναμε σήμερα δύσκολο το παιχνίδι αφού δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αυτό που έχουμε.Στην φάση που τρώμε το γκολ είναι όλοι οι παίκτες μας μέσα στην περιοχή.Από υπερβολή και από πάθος μπορείς να κάνεις και λάθος.Τελικά μπορέσαμε να διαβούμε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που με αυτό το γκολ που μας έβαλε τους έδωσε αυτοπεποίθηση και τα έπαιξε όλα για όλα.Νομίζω πως η ομάδα μας αξίζει περισσότερα και σιγά σιγά πλησιάζει η αλήθεια.Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού για τον αγώνα της  αλλά και στα δικά μου παιδιά και στους νέους παίκτες που μπήκαν να παίξουνε.Η φάση του τραυματισμού του Ριζογιάννη δέιχνει πως είμαστε αποφασισμένοι να πετύχομε .Η ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες αλλά πρέπει να ξεπεράσει άγχος , σημεία βιασύνης...πρέπει να τα κοιτάξουμε κατάματα και να τα νικήσουμε.Εμείς ψάχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.Ο Μάντζιος έχει κάποια χαρακτηριστικά που για αυτά ακριβώς αποκτήθηκε.
Δεν έχουμε αυτή την στιγμή την πρώτη θέση και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση και να αντιμετωπίζουμε την πίεση.»

Θεοδοσιάδής: «Πέρασε ένα δύσκολο 15μερο και εμείς κατεβήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και χωρίς αρκετά παιδιά απέναντι σε μία ομάδα που σίγουρα θα βγει στην επόμενη κατηγορία χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.Ξέρω πως δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και την Νίκη αλλά και στα δύο παιχνίδια μπορούσαμε να πάρουμε κάτι.Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι στην φάση του πέναλτι.Έπειτα πετύχαμε ένα όμορφο γκολ και είπαμε πως με τον αντίπαλο να χρειάζεται αποκλειστικά την νίκη πως μπορούμε να τον χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις,αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ που βρέθηκε ο Μάντζιος με τέσσερις ποδοσφαιριστές γύρω του .Τέτοιοι παίκτες δεν συγχωρούν λάθη.Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε ,να επιστρέψουνε και οι τραυματίες.Να ευχηθώ καλή πορεία στον Ολυμπιακό Βόλου. »







Μικρά&πικάντικα
  • 400 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Κατερίνης δίνοντας για μία ακόμα φορά βροντερό παρόν.
  • Ο Ριζογιάννης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης μετά την σύγκρουση που είχε με τον  Καρτσαμπά ,αλλά αποδείχτηκε πως δεν είχε κάτι το σοβαρό και επέστρεψε στον Βόλο με τον υπόλοιπη ομάδα.
  • 800-900 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου συνολικά με τον κόσμο να είναι ισομοιρασμένος.

To βίντεο του αγώνα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...