Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Εσείς υποβιβάσατε τον Ολυμπιακό!


Κεραυνός κατά Μπέου εξαπέλυσε ο κος Μιτζικός για τον υποβιβασμό της ομάδας το 2011.


Ένας καυγάς που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, στις 13 Νοεμβρίου 2018, με πρωταγωνιστές τους Μπέο, Μιτζικό, Μουλά και Στεφόπουλο, αποκαλύπτει για τον Ολυμπιακό πτυχές της σκοτεινής περιόδου που βρέθηκε η ιστορική ομάδα του Βόλου με τον υποβιβασμό της και την καταστροφή της.

 Ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Μιχάλης Μιτζικός, προκλήθηκε όταν ο κ. Μπέος του είπε ότι δεν έχει διοικήσει περίπτερο και απάντησε ότι ο ίδιος δικηγορεί στη Γενεύη. Τότε, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Μουλάς, είπε απευθυνόμενος στον κ. Μιτζικό: «τότε με τον Ολυμπιακό Βόλου μας την έφεραν όμως».

Ο κ. Μιτζικός του αντέτεινε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατέθεσε την εγγυητική επιστολή ενός εκατομμυρίου ευρώ, για να παίξει στην Α’ Εθνική. «Αν είχατε 1 εκ. ευρώ, ο Ολυμπιακός Βόλου θα έπαιζε στην Α’ Εθνική. Το ξέρετε πολύ καλά, μη με προκαλείτε. Θα έπαιξε στην Α’ Εθνική, αλλά δεν έδωσαν τότε την εγγυητική και η ομάδα υποβιβάστηκε».

 Στο θέμα παρενέβη ο κ. Μπέος, που τόνισε ότι «άλλο είναι τώρα το θέμα της συζήτησης», αλλά ο κ. Mιτζικός επέμεινε στην καταγγελία του και ο κ. Μπέος σε έντονο ύφος είπε: «κ. Μιτζικέ σταματήστε τώρα», για να επισημάνει ο κ. Μιτζικός «όχι, για να ξέρουν οι φίλαθλοι, αφού με προκαλεί. Θα έπαιζε Α’ Εθνική, αν κατέθεταν την εγγυητική επιστολή. Μη με προκαλείτε». Το θέμα που έθιξε ο κ. Μιτζικός, είναι ασφαλώς πολύ σοβαρό, διότι εκείνη την περίοδο ήταν δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου και ασφαλώς γνωρίζει πάρα πολλά γύρω από την υπόθεση αυτή, για την οποία όμως ποτέ δεν ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό και για τις ευθύνες που υπάρχουν για την πτώση της «ερυθρόλευκης» ομάδας στη Β’ Εθνική από τη Σούπερ Λίγκα.
Ιδιαίτερη όμως εντύπωση προκαλεί η σιωπή του κ. Μπέου στο θέμα, το οποίο απασχολεί από το 2011, όπως και όλα τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.

Ο δημοτικός σύμβουλος, Μιχάλης Μιτζικός, δικηγόρος του Ολυμπιακού και μέλος της διοίκησης του, υποχρεούται πλέον, έχοντας την ευθύνη των λόγων του, να καταθέσει στην δικαιοσύνη όλο το παρασκήνιο εκείνης της περιόδου για το ποιοι είναι που δεν έδωσαν την εγγυητική επιστολή και γιατί υποβιβάστηκε η ομάδα στην Α’ Εθνική.

Διαβάστε όλη τη συνομιλία :

Στεφόπουλος: Μιλάμε ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου
Μουλάς: Τι κ. Στεφόπουλε;
Στεφόπουλος: Θα χρησιμοποιήσω διαφορετικές λέξεις, αλλά λόγω σεβασμού δεν το κάνω. Δεν ξέρω αν είστε νομικός.
Μιτζικός: Δεν ντρέπεσαι λίγο; Άιντε από εδώ, δεν ντρέπεσαι λίγο.
Μπέος: Το λέει ο κ. Στεφόπουλος ότι δεν είστε νομικός, γιατί δεν έχετε κόψει παράβολο στην Ελλάδα, γι’ αυτό. Δικηγορείς στο εξωτερικό.
Μιτζικός: Είναι ντροπή κ. πρόεδρε για το δημοτικό συμβούλιο να αφήνετε αυτούς, ούτε κυρίους δεν τους λέω, να βρίζουν προσωπικότητες εδώ πέρα. Δική σας είναι η ευθύνη.
Μουλάς: Σας βρίσανε;
Μιτζικός: Βεβαίως
Μουλάς: Τι σας είπαν;
Μιτζικός: Μην προκαλείτε. Ειρωνείες προσωπικές.
Μουλάς : Δεν σας έβρισε κ. Μιτζικέ.
Μιτζικός σε Στεφόπουλο: Δεν ξέρεις ρε ότι δικηγορώ στην Ελβετία; Στη Γενεύη; Τιμή μου και καμάρι μου ρε μάγκα. Βγες έξω εσύ στο εξωτερικό ρε. Βγες έξω να παλέψεις με τα θηρία. Τιμή μου και καμάρι μου σε εμένα και την οικογένεια μου που δικηγορώ έξω. Δεν είμαι χαραμοφάης. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να σκέφτομαι τον μισθό ή να γίνομαι ιπποκόμος κάποιων και λακές, για να παίρνω. Κατάλαβες; Για να τρέφω την οικογένεια μου, ρε μάγκα, τρέχω έξω. Δεν ντρέπεσαι λίγο.
Μπέος: Μη φωνάζετε, κ. Μιτζικέ. Δεν το ήξερε.
Μιτζικός: Δεν το ήξερε δήμαρχε; Αφήστε το, ξέρετε πολύ καλά. Αντρίκια και παλικαρίσια ρε, δεν ντρέπεστε λίγο. Άντε από δω ρε. Κρύβεστε πίσω από τον δήμαρχο. Αν δεν ήταν εδώ, ένα τίποτα θα ήσασταν. Όχι όλοι.
Μπέος: κ. Μιτζικέ, μην παραφέρεστε.
Μιτζικός: Το ξέρετε δήμαρχε αυτό που είπα, το ξέρετε πολύ καλά.
Μπέος: Εγώ το διόρθωσα, επειδή δεν ήξερε, γνωρίζω ότι δικηγορείς στο εξωτερικό.
Μιτζικός: Όχι δικηγορώ. Με τα θηρία παλεύω έξω.
Μπέος: Θηριοδαμαστής είναι.
Μιτζικός σε Στεφόπουλο: Για έλα έξω να δεις τι γίνεται, στο βαλιτσάκι θα σε έστελναν πίσω.
Μουλάς: Αλλά τότε με τον Ολυμπιακό Βόλου μας την έφεραν όμως.
Μιτζικός: Έπαιξε ο Ολυμπιακός Βόλου; Μη με προκαλείς. Έπαιξε Β’ Εθνική; Έπαιξε; Αν είχες το 1 εκ. θα έπαιζε και στην Α’ Εθνική. Καταγράφονται αυτά. Αν ο σύλλογος είχε το 1 εκ., τώρα μη με προκαλείς, θα έπαιζε στην Α’ Εθνική, αλλά δεν έδωσαν μέσα την εγγυητική επιστολή για να παίξει στην Α’ Εθνική.
Μπέος: κ. Μιτζικέ άλλο είναι το θέμα της συζήτησης.
Μιτζικός: Αν είχατε 1 εκ., ο Ολυμπιακός θα έπαιζε στην Α’ Εθνική. Το ξέρετε πολύ καλά εδώ μέσα. Αλλά είχατε μόνο 250.000 ευρώ για την εγγυητική επιστολή. Προκαλεί ο κ. Μουλάς. Να λέγονται αλήθειες.
Μπέος: κ. Μιτζικέ σταματήστε τώρα.
Μιτζικός: Να ξέρουν οι φίλαθλοι, αφού με προκαλεί, θα έπαιζε στην Α’ Εθνική, αν είχαν την εγγυητική επιστολή 1 εκατομμυρίου. Μη με προκαλείτε.!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...