Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Τρίποντο χωρίς να φορτσάρει!


Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον ΑΟ Μετεώρων με σκορ 2-0. (βίντεο)
Η ομάδα μας κέρδισε στο ρελαντί τον ΑΟ Μετεώρων παίζοντας ουσιαστικά καλά κατά διαστήματα ,αφού δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω.
Ο αντίπαλος φάνηκε εξαιρετικά αδύναμος στον δημιουργικό τομέα.






Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Σάββα και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους  Ρόκα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Σερτζίνιο και Ζγκούρι και μοναδικό προωθημένο τον Σαχινίδη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μία ομάδα σαφώς κατώτερη από αυτόν.Είναι άξιο λόγου πως οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους προσπάθεια στο 71 ' και είχαν και δύο κόρνερ που πέρασαν χωρίς κίνδυνο για τον Γιακουμή.Από εκεί και πέρα ο Γιακουμής ήταν θεατής του αγώνα.
Έτσι το παιχνίδι θα ήταν όπως ο Ολυμπιακός ήθελε να το...«πλάσει».
Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι και δημιούργησαν αρκετές τελικές όπως φαίνεται και παρακάτω στην live εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα και νωρίς τον αγώνα όπως και έπρεπε να κάνει.Από εκεί και πέρα φανήκαν κάποιες αδυναμίες της ομάδας ,ιδίως τις στιγμές που έριχνε ρυθμό.




Η εξέλιξη του αγώνα όπως σχολιάστηκε ζωντανά στο VolosFans






ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας (62’ Σκοπελίτης), Σερτζίνιο (84’ Κόλα), Ναζίμ, Σαχινίδης (73’ Φλίγκος), Λώττας (93’ Παπαϊωάννου), Ζγκούρι.

ΑΟ Μετέωρα:Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φουρτούνης, Γεωργάκης (54’ Πολυζόπουλος), Παπαευθυμίου, Λίτσιος (77’ Ανδρεόπουλος), Ουζούνογλου, Σκόνδρας, Συράκος (62’ Μανώλης), Ιωάννου (70’ Μαρούδας).




Κάρτες: 28’ Ρόκας, 91’ Φλίγκος-19’ Ζαρόπουλος, 37’ Παπαευθυμίου, 59’ Σκόνδρας



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Παντυτσίδης κατάφερε και τα έκανε «θάλασσα» σε έναν απλό αγώνα που ότι και να σφύριζε δεν θα μπορούσε να επηρεάσει την εξέλιξή του.Αυτό όμως άργησε να το καταλάβει και μέχρι και το τέλος του αγώνα εκνεύρισε φιλάθλους και την ερυθρόλευκη τεχνική ηγεσία με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του.
Ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε δείξει σημεία από το προπέρσινο παιχνίδι για την ασχετοσύνη του και δύο χρόνια μετά παραμένει κάκιστος.



Μας άρεσε.... 
Ο Λώττας έδωσε στον Ολυμπιακό αυτό που τα δύο τελευταία χρόνια του έλειπε.Το επικίνδυνο "στημένο".
Δεν μας άρεσε...
Ο Στάθης Ρόκας φάνηκε μακριά από τον καλό του εαυτό και δικαίως αντικαταστάθηκε πρώτος στον αγώνα.


Σε λίγο οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπως θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει. Είναι σημαντικό σε κάθε αγωνιστική ο Ολυμπιακός να αποκτά ένα-δύο στοιχεία στο παιχνίδι του και να τα κάνει κτήμα του, έτσι ώστε να βάλει τις βάσεις για να κάνει το επόμενο βήμα.

Επιμένω και θα πω για μια ακόμη φορά, πως η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα κατακτήσει η ομάδα που θα έχει διάρκεια. Είναι σημαντικό να πάρουμε από όλους τους ποδοσφαιριστές ότι μπορεί να δώσει ο καθένας. Επίσης είναι πολύ σημαντικό, όταν έχουμε ένα-δύο αγωνιστικά προβλήματα, να μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Να βλέπουμε το πρόβλημα και να το λύνουμε.

Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω πώς το ένα γήπεδο στολίδι, όπως είναι το Πανθεσσαλικό, αξίζει καλύτερη συντήρηση, για να μπορεί ο κόσμος που θα έρθει να δει όμορφο θέαμα. Είναι σαν να έχεις πάρα πολύ ωραία ρούχα και να μην φοράς τίποτα.

Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον Γιώργο Βακουφτσή, τον οποίο είχα και παίκτη, ενώ συνεργαστήκαμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στα Τρίκαλα, στην αρχή της προπονητικής του καριέρας. Έχει μία συγκεκριμένη θεωρία, την οποία είχε και ως ποδοσφαιριστής. Του αρέσει το ποδόσφαιρο και νομίζω αυτή τη στιγμή ευχαριστιέται αυτό το οποίο κάνει στα Μετέωρα. Του εύχομαι καλή συνέχεια.
Είπαμε στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ότι δεν υπάρχει σκορ 2-0. Υπάρχει ένα δεύτερο ημίχρονο και ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική διάθεση. Κάποια πράγματα, όμως, δεν πήγαν καλά για την ομάδα. Είναι, ωστόσο, εσωτερικό μας θέμα. Στις νίκες δεν κρύβουμε κάτι κάτω από το χαλί και έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Είναι πραγματικά παλικάρια και είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους.».

Βακουφτσής: «Είχαμε μία δύσκολη αποστολή, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και κοιτάζουμε τη συνέχεια. Θεωρώ, ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν σε καλή μέρα και νίκησε δίκαια. Προχωράμε και βλέπουμε, πλέον, το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων»





Μικρά&πικάντικα


  • 2000 με 2500 φίλαθλοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού
  • Ανάμεσά τους 20-30 φίλαθλοι από την Καλαμπάκα.
  • Ανάμεσα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την ομάδα και ο γενικός αρχηγός της Νίκης Νέας Ιωνίας κος Πρόγκνι.
  • Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε περισσότερα γκολ και υπήρξαν κάποιοι που...«γκρίνιαξαν» με το γεγονός πως το σκορ παρά την ολοκληρωτική ερυθρόλευκη υπεροχή ,έληξε μόνο με δύο γκολ διαφορά.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...