Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τριών λεπτών υπόθεση...🔃


Ένα ημίχρονο κράτησε ο προβληματισμός του Ολυμπιακού απέναντι στον Θησέα. (video)

Η ομάδα μας «καθάρισε» το παιχνίδι σε ένα τρίλεπτο στην αρχή του β' μέρους και με γκολ των Φλίγκου στο 53' και Σερτζίνιο στο 56' κέρδισε εύκολα τον Θησέα Αγριάς που προσπάθησε.





Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Σάββα και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Κόλα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Σερτζίνιο και Ζγκούρι και μοναδικό προωθημένο τον Φλίγκο.

Το κακό γήπεδο πραγματικά ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας και αυτό φάνηκε από την αρχή.
Κυρίαρχο ποδόσφαιρο με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις ,πολλές εξ αυτών λόγω του αγωνιστικού χώρου , μία ακόμα εκνευριστική και κακή διαιτησία ήταν οι συνιστώσες του πρώτου ημιχρόνου.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν μια ομάδα που φαινόταν ποιοτικά καλύτερη ,αλλά δεν μπορούσε να βρει τον ρυθμό της.
Πέντε τελικές στο πρώτο μέρος με μόλις μία να βρίσκει στόχο ένα ακυρωμένο γκολ από αμφισβητούμενη θέση του Φλίγκου και ένα...«καραμπινάτο» πέναλτι που δεν δόθηκε ,έδιναν την εντύπωση πως ο Ολυμπιακός απλά ψάχνει το χρονικό σημείο που θα ξεσπάσει.
Και μπορεί να μην προέκυψε ξέσπασμα αλλά από το 53 έως το 56' το πρόβλημα "τρίποντο" λύθηκε εύκολα και απλά.
Ο Φλίγκος μετά από κόρνερ του Λώττα και ο Σερτζίνιο μετά από ωραίο μπάσιμο και ασίστ του Μπουτζίκου έκαναν το 0-2 και ουσιαστικά το μοναδικό που είχε απομείνει για τα υπόλοιπα λεπτά ήταν το μέγεθος του σκορ.
Τελικά ο Ολυμπιακός δεν διακινδύνεψε την σωματική ακεραιότητα των παικτών στο κακό αυτό γήπεδο , κοντρόλαρε το παιχνίδι , έκανε τις ευκαιρίες του χωρίς να πετύχει άλλο τέρμα και πέρασε μία ακόμα αγωνιστική ανώδυνα και ξεκούραστα χωρίς να φορτσάρει.



Η εξέλιξη του αγώνα όπως σχολιάστηκε ζωντανά στο VolosFans






Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης (63’ Βλάχος), Αγασιώτης, Κοτζαθανάσης (80’ Ζάχος), Πέτσης (80’ Παπαϊωάννου), Οικονόμου, Δημητριάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Γιακουμής, Σάββας (90’ Παπουτσογιαννόπουλος), Οικονομόπουλος, Λεάντρο, Μπουτζίκος, Κόλα (79’ Κόλα), Ναζίμ (83’ Ευθυμιάδης), Σερτζίνιο, Φλίγκος (79’ Σκοπελίτης), Λώττας, Ζγκούρι.




Κάρτες: 67' Γιαοπλάρι - 70’ Μπουτζίκος


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Πολυχρόνης ήταν ένας μετριότατος ρέφερι που μπορεί να μην είχε δόλο αλλά τα λάθη του ήταν μονόπλευρα.


Μας άρεσε.... 
Ο Σερτζίνιο συνεχίζει, αν και χαφ ,να σκοράρει ασταμάτητα.
Δεν μας άρεσε...
Ο Ολυμπιακός έδειξε να προβληματίζεται στην απόκτηση ρυθμού σε ένα κακό γήπεδο.Όμως η κατηγορία έχει κι άλλα κακά γήπεδα προς επίσκεψη...


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Νομίζω ότι το γήπεδο αυτό δεν βοηθάει την προσπάθεια των παικτών και το λέω και για την ομάδα του Θησέα, την οποία είχα παρακολουθήσει σε ένα φιλικό παιχνίδι στην Τσαριτσάνη – σ’ ένα καλύτερο γήπεδο – και πραγματικά μου είχε δείξει πως μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα.Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Το παιχνίδι δεν είχε γενικά ρυθμό στο πρώτο μέρος και δεν δείξαμε κάποια πράγματα, τα οποία μπορούμε ως ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε τρομερή θέληση από τους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη. Τουλάχιστον για μισή ώρα κάναμε το γνώριμό μας παιχνίδι, αυτό που αρέσει στους φιλάθλους μας, αλλά και σε μας τους ίδιους. Νομίζω, ότι στο διάστημα αυτό δείξαμε ορισμένες από τις αρετές μας. Πετύχαμε δύο γκολ και αποκτήσαμε ψυχολογία για να διαχειριστούμε τον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού.

Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πρέπει να γίνεται κάθε φορά μία προσαρμογή. Όχι μόνο στον αντίπαλο, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.Η νίκη αυτή μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε και νομίζω ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμα καλύτερα. Το παιχνίδι ήταν μία γιορτή. Ο κόσμος έδωσε το «παρών» και έτσι φανταζόμαστε πως θα είναι όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Θησέα και είναι σημαντικό οι ομάδες να παίζουν στις έδρες τους. Το λέω αυτό, γιατί και εμείς στερηθήκαμε για ένα παιχνίδι την έδρα μας, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δώσουμε και δεύτερο ματς, ως γηπεδούχοι, μακριά από το Πανθεσσαλικό. Σ’ ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, θα δώσουμε 15 παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό δεν το συναντάμε σε κανένα πρωτάθλημα. Το γεγονός μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, ως ομάδα, αλλά παράλληλα μπορούμε και να το σχολιάσουμε
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό από εμάς.Μας δυσκόλεψε ο κακός αγωνιστικός χώρος.Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μας πως αν βρούμε τον ρυθμό μας θα βρούμε και τον εαυτό μας.Και έτσι έγινε.»

Παπαστεργίου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού.Κοντράραμε έναν μεγάλο αντίπαλο.Δεν είχαμε πολύ μεγάλη πίεση στο πρώτο μέρος σε ένα άναρχο παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο.Θέλαμε να δούμε αν αντέχουμε στον γρήγορο ρυθμό του Ολυμπιακού.Η φάση του πρώτου γκολ έκρινε το παιχνίδι.Από εκεί και πέρα χάθηκε η πειθαρχία.Το σχέδιο πήγε λάθος.»

Κόλα:«Δεν είχαμε στο πρώτο μέρος το κατάλληλο ρυθμό για να ανταπεξέλθουμε. Στο β μέρος κυριαρχήσαμε πλήρως και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.Να ευχαριστήσω τον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας που μας ακολουθεί παντού»





Μικρά&πικάντικα
  • Βροντερό παρόν έδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού για ένα ακόμα παιχνίδι αφού περίπου 1000 άτομα κατέκλυσαν την μία κερκίδα του γηπέδου του Βελεστίνου.
  • Έλυσε την συνεργασία του ο προπονητής του Θησέα μετά το παιχνίδι. 


To βίντεο του αγώνα







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...