Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

"Σκόρπισε" με πεντάρα τον Πιερικό


Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πιερικού εύκολα και ανώδυνα με πεντάρα!

Η ομάδα μας εκτός από κυρίαρχη ήταν και αποτελεσματική και με δύο γκολ του Φλίγκου και από ένα των Ζγκούρι , Σερτζίνιο και Ρόκα "σκόρπισε" την ομάδα της Κατερίνης δίνοντας απαντήσεις σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σταματήσουν την επιστροφή μας.





Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Σάββα και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Κόλα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Σερτζίνιο και Ζγκούρι και μοναδικό προωθημένο τον Φλίγκο.

Η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν Πιερικό που παρατάχθηκε με διπλή γραμμή άμυνας και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έπαιζε πίσω από την σέντρα.
Το «ταμπούρωμα» της ομάδας της Κατερίνης «κράτησε» ουσιαστικά ένα 25 λεπτο μέχρι που η ομάδα μας άρχισε να αναπτύσσεται ορθόδοξα για να ακολουθήσει ένα...κολασμένο 11λεπτο στο οποίο οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τρία πανέμορφα γκολ απότοκα ομαδικών προσπαθειών με Σερτζίνιο ,Φλίγκο και Ζγκούρι.

Με την έναρξη μάλιστα του β μέρους ο Φλίγκος «καθάρισε» το παιχνίδι και από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν άριστα το ματς.Αν μάλιστα ο Μπεκιάρης δεν σφύριζε ένα ακατανόητο πέναλτι που ακόμα και οι παίκτες του Πιερικού δεν κατάλαβαν πως δόθηκε ,η ομάδα μας θα είχε και μηδενικό παθητικό.





Η εξέλιξη του αγώνα όπως σχολιάστηκε ζωντανά στο VolosFans







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Κόλα, Ναζίμ (54’ Σκοπελίτης), Λώττας, Σερτζίνιο (73’ Ευθυμιάδης), Ζγκούρι (73’ Ρόκας), Φλίγκος (80’ Παπαϊωάννου)

Πιερικός: Πατσιογεώργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Σκλιοπίδης, Τσιούχας (46’ Μπατσαράς), Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος Εμμ., Κωτσιαρίδης (55’ Λαμπίρης), Βερνάρδος (55’ Δαδάκος), Κυπαρίσσης Γ. (83’ Κριεμάνδι), Μηλιώτης.



Κάρτες: 42' Ναζίμ - 10’ Καρτσαμπάς , 68' Κραγιόπουλος


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μπεκιάρης έδωσε ένα ακατανόητο πέναλτι και μία κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Ολυμπιακού που φάνηκε πως ήταν...εντεταλμένη.
Κάκιστοι και οι δύο βοηθοί του Τίκας και Γεωργατζής σταμάτησαν λανθασμένα την ομάδας μας αρκετές φορές.


Μας άρεσε.... 
Ο Φλίγκος με τα δύο γκολ που πέτυχε αλλά και την...επιστροφή του από τον πάγκο ,παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του MVP .
Πάντως το γκολ του Σερτζίνιο ήταν το πιο όμορφο από τα πέντε!
Δεν μας άρεσε...
Ο Ολυμπιακός ,έστω και με το χέρι του ρέφερι , δεν κράτησε για δεύτερο παιχνίδι το μηδενικό παθητικό στην άμυνα.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:« Είπαμε να μην ασχοληθούμε με το γεγονός πως αναγκαζόμαστε να αγωνιστούμε εκτός της έδρας μας. Ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι ,είχαμε καθολική υπεροχή .Η ομάδα μας συσπειρώνεται μέρα με την μέρα και όποιο εμπόδιο και να μας δημιουργούν η απάντησή μας θα είναι αυτή .Όλη η ομάδα μας ήταν εδώ ,οι φίλαθλοι ήταν εδώ ,σαν οικογένεια.
Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μου αρέσει.Μετά το 20 χαρήκαμε το παιχνίδι με ωραίες ολοκληρωμένες προσπάθειες. 
Ευχαριστούμε πολύ τον Αλμυρό και τον Δήμο.Αισθανθήκαμε πολύ οικεία.»

Φλίγκος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.Είμαστε Ολυμπιακός Βόλου και όπου πάμε το κάνουμε έδρα μας.»

Ζιώγας: «»





Μικρά&πικάντικα

  • Κατάμεστη ήταν η σκεπαστή του γηπέδου του Αλμυρού .
  • Υπολογίσαμε 1000 περίπου άτομα στις κερκίδες του γηπέδου.
  • Ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής κράτησε τον Σαχινίδη εκτός αποστολής.
  • Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ευχαρίστησε με ανακοίνωση της, που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του σταδίου, τη διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού για τη συνεργασία τους
To video του αγώνα








    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...