Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ο όμιλος του Ολυμπιακού

Δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί οι όμιλοι της Γ' Εθνικής.
Υπάρχουν σαφώς οι σίγουροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αλλά δεν αποκλείεται σε αυτούς να προστεθούν και ομάδες από  Νίκη : Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα αγωνιστεί για 22η φορά στην Γ΄Εθνική.Έχει επίσης μετά την θέσπιση των εθνικών κατηγοριών  30 συμμετοχές στην Β΄ Εθνική και 1 συμμετοχή στην Α΄εθνική κατηγορία από την οποία αποχώρησε μετά από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Θησέας Αγριάς :Η ομάδα της Αγριάς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική.

Αλμυρός: Για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική ο Γ.Σ.Αλμυρού μετά την περσινή πετυχημένη πορεία του.

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Για τέταρτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική η ομάδα της Λάρισας.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Η Αναγέννηση επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Γ΄Εθνική στην οποία έχει αγωνιστεί 20 φορές.Η ομάδα της Καρδίτσας έχει 34 συμμετοχές στην Β Έθνική.

ΑΟ Σελλάνων : Δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στην Γ΄Εθνική θα κάνει ο ΑΟ Σελλάνων ο οποίος κέρδισε περιπετειωδώς την παραμονή του,αλλά περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για την επικύρωσή της.

Απόλλων Μακρυχωρίου: Η ομάδα της Καρδίτσας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική

ΑΟ Στυλίδας: Η ομάδα της Στυλίδας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική

Αστέρας Ιτέας: Η ομάδα του Πέτρου Μαντούβαλου θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική.

Φωκικός: Η ομάδα της Άμφισσας ,πανηγύρισε την επιστροφή της στην Γ΄Εθνική στην οποία θα αγωνιστεί για 7η φορά.Η ομάδα του Φωκικού έχει και 6 συμμετοχές στην Γ΄Εθνική.

Αμβρυσσέας Διστόμου: Η ομάδα του Διστόμου που πέρσι απέφυγε τον υποβιβασμό στο τέλος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική.

ΑΟ Υπάτου :Η πρωταθλήτρια του τοπικού Βοιωτίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική

Ποταμιά Ευρυτανίας: Η πρωταθλήτρια Ευρυτανίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική

Ολυμπιακός Βόλου: Η πιο ιστορική και «μεγάλη» ομάδα του ομίλου θα συμμετέχει για 11η φορά στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Είναι η μοναδική ομάδα σε όλη την κατηγορία που έχει στο ιστορικό της 9 συμμετοχές στην Α Εθνική και 1 συμμετοχή στο Europa League.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...