Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Άδικη ήττα από Άρη!

Ο Ολυμπιακός Βόλου υπέστη φιλική ήττα από τον Άρη στο Πανθεσσαλικό με 0-1 με γκολ του πρώην παίκτη του, Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

 Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη σίγουρα δικαιούνταν ένα γκολ, αλλά δεν το πέτυχε στις ευκαιρίες που είχε και στα δύο 45λεπτα.


Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό Βόλου ειδικά στα τελευταία λεπτά να φαίνεται περισσότερο στο γήπεδο κι αν μία ομάδα μπορούσε να προηγηθεί, αυτή ήταν η γηπεδούχος.

Στο 12’ η σέντρα του Σερτζίνιο είχε αποδέκτη τον Οικονομόπουλο, που είδε τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει εύκολα την κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ ίδιοι ήταν οι πρωταγωνιστές στο 19’, με την κεφαλιά του Οικονομόπουλου να πηγαίνει πάλι στην αγκαλιά του πορτιέρε του Άρη. Στο 21’ ήταν η σειρά του Άρη να φανεί απειλητικός, αλλά ο Γιακουμής απομάκρυνε το φάουλ του Μιλούνοβιτς.

Πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε στο 28’ με τον Σερτζίνιο να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά, αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον Αναγνωστόπουλο σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ναζίμ ήταν μέσα στην περιοχή ο τελικός αποδέκτης ενός γρήγορου συνδυασμού, αλλά από πολύ ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, σπαταλώντας με ένα πολύ μέτριο τελείωμα μία καλή στιγμή για τη βολιώτικη ομάδα.

Τέλος, στο 36’ ο Σάββας βρήκε από τα δεξιά, απ’ όπου σέντραρε, τον Σαχινίδη, που είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει με σχετική δυσκολία.

Το δεύτερο μέρος

Στο 54’ ο Διαμαντόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδυναμία της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου να διώξει μετά από σέντρα από τα δεξιά του Μιλούνοβιτς και στο πίσω δοκάρι. Αν και αρχικά σήκωσε την μπάλα στο κοντρόλ, βρήκε τον τρόπο με εναέρια προβολή να «νικήσει» τον Γιακουμή και να γράψει το 0-1. Μάλιστα, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων χειροκρότησαν τον σκόρερ, αφού υπήρξε στο παρελθόν παίκτης της ομάδας τους.

Στο 59’ έπαιξαν … βόλεϊ με το κεφάλι Ζγκούρι και Νόνης, με τον δεύτερο ολομόναχο στο ύψος της μικρής περιοχής να μην μπορεί να νικήσει τον Καντιμοίρη, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σε μία μεγάλη φάση για τους ερυθρόλευκους. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Μπουτζίκο και ο Σαχινίδης πήρε την κεφαλιά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 68’ ίδια τύχη είχε, με τον Καντιμοίρη πάντως να ελέγχει, το φάουλ από τον άξονα του Λώττα, ενώ στο 73’ ο Φλίγκος υπό την πίεση του Σταμπουλίδη έπιασε από θέση μέσα δεξιά της περιοχής ένα αδύναμο αριστερό, που πήγε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη. Στο 81’ επικίνδυνη ήταν η σέντρα-σουτ του Μπουλγουρίδη από τα δεξιά, που έφυγε κοντά από το δεξί δοκάρι άουτ, ενώ στο 88’ ο Φλίγκος έκανε γρήγορη κίνηση στο πρώτο δοκάρι μετά την παράλληλη σέντρα του Μαργαρίτη από τα δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε στην κεφαλιά του πολύ άουτ.

Στο 90’ ο Φλίγκος έχασε σπουδαία ευκαιρία σε τετ-α-τετ, καθώς το δυνατό σουτ έχοντας απέναντί του μόνο τον Καντιμοίρη, αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρε, ενώ στο 91’ η σέντρα του Διαμαντόπουλου από τα δεξιά πήγε στο κεφάλι του Κωνσταντινίδη, που αστόχησε. Στο 92’ χάθηκε νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η κεφαλιά του Σερτζίνιο στο πίσω δοκάρι μετά την μπαλιά του Λώττα από τα δεξιά πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Έτσι το 0-1 παρέμεινε και ο Ολυμπιακός υπέστη μία φιλική ήττα από τον μεγάλο αντίπαλό του, ωστόσο πήρε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής (61’ Παλιούρας), Σάββας, Μπουτζίκος (61’ Παπουτσογιαννόπουλος-74′ Μαργαρίτης), Λεάντρο Πίντο (85’ Παπαϊωάννου), Οικονομόπουλος (40’ λ. τρ. Νόνης), Ρόκας (61’ Κόλα), Ναζίμ (85’ Καναβός), Σερτζίνιο, Ζγκούρι (61’ Σκοπελίτης), Ευθυμιάδης (61’ Λώττας), Σαχινίδης (61’ Φλίγκος)

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Κλεμέντε (46’ Διαμαντόπουλος), Μενέντεζ, Μιλούνοβιτς (89’ Μπακουτσής), Παυλίδης, Ιντζόγλου, Ναζλίδης (63’ Μπουλγουρίδης), Καλάσο, Σταμπουλίδης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...