Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Δεν "τσιμπάμε" στις προκλήσεις!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys.
Αναλυτικά:

«Ο αγιασμός της ομάδος στην πλατεία το ΕΑΚ είχε απόλυτη επιτυχία. Ο φίλαθλος κόσμος ανταποκρίθηκε και 2000 κόσμος έδωσε το παρών και έστειλε το μυνημα από την πλατεία του Δημαρχείου έως όλη την Ελλάδα ,πως η δύναμη που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επιστρέφει.
Ο απλός κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια των οργανωμένων να μην “τσιμπήσει” στις προσκλήσεις του λαλίστατου και τα μυνημα των ευχαριστιών που δεχόμαστε είναι δεκάδες.
Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία και εμείς με τη σειρά μας ξεκινήσαμε την προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.
Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας μας εχουμε να ενημερώσουμε και να εξαγγείλουμε τα παρακάτω ,ώστε ο κοσμος να τα μαθαίνει πρώτα από εμάς και μετα να τα δει μπροστά του.
1.Εχουμε πληροφορηθεί πως ένας μηχανισμός της ΠΥΔΝΑΣ (αντιδήμαρχοι, καφετζήδες, τεμπέληδες κτλ. ) εχουν αμοληθεί στη πόλη και ζητιανεύουνε από επιχειρήσεις να αγοράσουν μετοχές της ΠΥΔΝΑΣ. Παρομοίως με τον Δήμαρχο της πόλης ,καλούμε τους επιχειρηματίες του Βόλου, να μην ανταποκριθεί στην ζητιανιά και στις απειλές, διότι αυτά τα χρήματα άπλα θα πάνε χαμένα και πεταμένα στο κουβά της BET ,όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Η ομάδα της πόλης είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.
2.Πληροφοριες λένε ότι η καφετέρια που λειτουργούσε στη θ4 του ΕΑΚ προ 3ετιας θα μετατραπεί σε ταβερνείο της ΠΥΔΝΑΣ για να τρώνε τα πούλεν του λαλίστατου.
3. Αυτά τα έργα τα ξαφνικά που ξεκίνησαν στο ΕΑΚ, μονο έργα δεν είναι. Είναι αποξήλωση εξοπλισμού, ξηλώνουν τα μπουθ, καρέκλες VIP και καρεκλάκια για να τοποθετηθούν στην ΝΕΑΠΟΛΗ ώστε να τα χρησιμοποιεί η ξένη ομάδα από την ΠΙΕΡΙΑ.
4.Ο λαλίστατος πλέον εχει βάλει στο μάτι και το αθλητικό κέντρο της ομάδος μας ,στην Αλή Μεριά , εκει που μαθαίνουν την γοητεία της στρογγυλής θεάς οι μικροί μας ποδοσφαιριστές. Εχει βάλει αυτοσκοπό να μας διώξει και από εκεί….

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν το μίσος και το πάθος του λαλίστατου για την ομάδα μας, που κοιμάται ξυπνάει τρώει πίνει, και το μονο που τον απασχολεί είναι πως θα κανει κακό στην μεγαλύτερη ομάδα της πόλης τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

ΥΓ, Ευχόμαστε καλη επιτυχία στις νέες αρμοδιότητες του κ. Ραΐδη στην ομάδα της ΠΥΔΝΑΣ – μπου χαχαχα…!!!»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...