Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Έφυγε ο Δημήτρης Καραγιάννης !

Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Καραγιάννης .
Ο τέως πρόεδρος των ερυθρολέυκων σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη έδινε εδώ και πολλούς μήνες γενναία μάχη με τον καρκίνο ,ο οποίος τελικά των νίκησε σε ηλικία 55 ετών.

Ο κος Καραγιάννης άφησε το στίγμα του στην ερυθρόλευκη ομάδα ως πρόεδρος τόσο του Ερασιτέχνη την περίοδο 2009 -2012 όσο και ως πρόεδρος της ΠΑΕ την επόμενη χρονιά.
Μεγάλο του...μεράκι που δεν κατάφερε να «ανεβάσει» την ποδοσφαιρική ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Ανακοίνωση για τον χαμό του εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού:

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Καραγιάννη, που έφυγε στα 54 χρόνια του.
Ο Δημήτρης Καραγιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην περίοδο 2013-2014. Πάντα στήριζε τον Σύλλογο και κάθε τμήμα του, πέραν του ποδοσφαιρικού και βρισκόταν στο πλευρό των Διοικούντων και των αθλητών.
Όλη η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα διατηρήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εικόνες από την παρουσία και προσφορά του στο Σύλλογό μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε.

Δημήτρη, καλό ταξίδι…


Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...