Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Δεν διερράγη η ενότητα!

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση εύχεται καλές γιορτές στους φιλάθλους και τους ευχαριστεί για την στήριξή τους την χρονιά που μας πέρασε.


Η ανακοίνωση:

«Η αγωνιστική χρονιά έκλεισε. Μια χρονιά με πολλές αλλαγές και δυσκολίες, που χάρη στην αποφασιστικότητα και στην άμεση κινητοποίηση της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και φυσικά πάντα με στήριγμα τον φίλαθλο κόσμο,  ολοκληρώθηκε χωρίς να διαρραγεί η ενότητα και η συνέχεια του μεγάλου και ιστορικού μας Συλλόγου.

Η χρονιά έκλεισε με τους φιλάθλους μας να κατακλύζουν, για ακόμη μία φορά την περασμένη Κυριακή το ΕΑΚ και να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο,  για την νίκη τους επί του Γ.Σ. Αλμυρού.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξή του,  με την αγορά των μίνι διαρκείας στην αρχή του έτους, παρόλο που ήδη είχαν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς. Ευχαριστεί όλους τους επιχειρηματίες που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας και συνέδραμαν της προσπάθειά της. Κι ευχαριστεί επίσης κι όλους εκείνους,  που στήριξαν οικονομικά και ηθικά τον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς ανταλλάγματα και τυμπανοκρουσίες.

Η συνέχεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο μεγάλος και ιστορικός αυτός Σύλλογος έχει πολλές σελίδες ακόμη να γράψει στο βιβλίο της ιστορίας του και όλοι μας, θα είμαστε εκεί για να τον στηρίξουμε.

Ο απολογισμός αυτής της χρονιάς δεν μπορεί να γίνει μέσω ανακοινώσεων και δελτίων Τύπου και ούτε ήρθε ακόμη αυτή η ώρα. Οι όποιες εξηγήσεις θα δοθούν στο ανώτερο όργανο του Συλλόγου, στη Γενική Συνέλευση, όπου και θα αποφασιστεί και το πλαίσιο της διοικητικής οργάνωσης του Ολυμπιακού Βόλου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από ομάδα είναι και ιδέα για όλους εμάς που την υποστηρίζουμε και την τιμούμε. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και δίνουμε ραντεβού σύντομα με ευχάριστα νέα για τον Σύλλογό μας!»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...