Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Δεν ξεχνάμε...!

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Ρήγα...
Οι...«μαϊμούδες» του Βελεστίνου  που κάνουν ενστάσεις με ξένα λεφτά τόλμησαν και απάντησαν σε ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Η ομάδα μας το απόγευμα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ζώντας σε μια δημοκρατική χώρα, ο κάθε πολίτης και ως εκ τούτου κάθε αθλητικό Σωματείο έχει δικαίωμα να στραφεί στη δικαιοσύνη, να ασκήσει εφέσεις επί των δικαστικών αποφάσεων, όπως ο νόμος το ορίζει. Ουδείς όμως μπορεί να αμφισβητεί επισήμως μία κρυστάλλινη απόφαση τακτικών δικαστών, επειδή δικαιώνει τον αντίδικο, με το πρόσχημα της έκπληξης που αισθάνθηκε!


Ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοίκησή του πιστεύει ακράδαντα ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα κι όχι στις δικαστικές αίθουσες. Παρόλα αυτά, θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της εφέσεως, στηρίζοντας τη διάφανη πρωτόδικη απόφαση, που επί της ουσίας έκρινε αβάσιμο τον ισχυρισμό του γειτονικού Συλλόγου. Δυστυχώς για μερικούς, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει τέτοια στεγανά, που η ενότητά του δεν μπορεί να διαρραγεί, όση προσπάθεια κι αν καταβάλλεται και ό,τι μέσα κι αν χρησιμοποιούνται. Εμείς συνεχίζουμε σε πείσμα όλων να υπηρετούμε με αξιοπρέπεια τον μεγαλύτερο Σύλλογο της πόλης και διαβεβαιώνουμε όλους ότι δεν ξεχνούμε».

Ο Ρήγας απάντησε άμεσα σε ύφος που μας θυμίζει έντονα,προφανώς εντελώς τυχαία,  συγκεκριμένη φρασεολογία:

«Ζώντας λοιπόν σε μια δημοκρατική χώρα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η προσφιλής, κατά τα άλλα, ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έχουμε κάθε έννομο δικαίωμα να ασκήσουμε έφεση κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. Το ίδιο άλλωστε θα έπραττε κάθε σωματείο που θα βρισκόταν σε αντίστοιχη θέση έχοντας μάλιστα βαθμολογικό κίνητρο! Οποίος ισχυρίζεται το αντίθετο ψεύδεται συνειδητά.

Υ.Γ. 1 Με βαρύγδουπες δηλώσεις τύπου "Δεν ξεχνάμε" δεν κερδίζονται τα παιχνίδια ούτε τα επικοινωνιακά ούτε τα άλλα...

Υ.Γ. 2 Μιας και πρωτόδικα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σας δικαίωσε με την "κρυστάλλινη" απόφαση που έβγαλε, τον ποδοσφαιριστή Κόλα θα τον δούμε ξανά να αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο;;;;

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος»

Ο Ολυμπιακός σε λίγη ώρα απάντησε:

«Δε θα προχωρούσαμε στην έκδοση και της προηγούμενης ανακοίνωσής μας , αν το γειτονικό Σωματείο δε “διαφήμιζε” την έφεση που κατέθεσε, κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ταυτόχρονα δήλωνε τη “βεβαιότητά” του για τη θετική έκβαση του αποτελέσματος, όπως διέρρεε εξάλλου, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Δε θα μπούμε σε “χαρτοπόλεμο” ανακοινώσεων.».

Είναι φανερό πως το σωματείο του Ρήγα έχει καταντήσει πιόνι και μαριονέτα διαφορετικών κέντρων που θέλουν τον Ολυμπιακό απαξιωμένο και διαλυμένο.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...