Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τρέξτε Νέα Σμύρνη να κρυφτείτε...

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με την οποία αναφέρονται στον Ρήγα Φεραίο.

Επισημαίνουν πως   η ομάδα του Βελεστίνου έχει προπονητές δύο ποδοσφαιριστές της κι ότι ο Ολυμπιακός Β. θα δικαιωθεί και σε δεύτερο βαθμό. Παράλληλα, αναφέρουν ότι η διοίκηση του Ρήγα πιστεύει σε ψεύτικες υποσχέσεις για τη νέα χρονιά δείχνοντας ξεκάθαρα παρέμβαση Μπέου.

Αναλυτικά: 

"Όπως στρώνεις κοιμάσαι λέει ο λαός κι αυτό πάει στη διοίκηση του χωριού στο Βελεστίνο. Οι πουθενάδες από το Βελεστίνο, που εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του αρχηγού της κουστωδίας, να είναι σίγουροι πως θα μας βρουν μπροστά τους είτε στο Βελεστίνο, είτε για τσίπουρα στο Βόλο, όταν έρχονται να δουν θάλασσα. Μια ομάδα που έχει προπονητές δύο παίκτες τους ψάχνουν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, αλλά το μόνο που ξέρουν είναι το «yes sir» στον ακατανόμαστο, πιστεύοντας τις ψεύτικες υποσχέσεις για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ θα δικαιωθεί και σε δεύτερο βαθμό και μετά κύριοι εκεί στο ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ, τρέξτε Νέα Σμύρνη να κρυφτείτε.

ΥΓ. Είστε πολύ λίγοι και τη διοίκηση Καλογήρου θα κάνετε πολλά χρόνια να την ξαναδείτε. Μάλλον αυτά έβλεπε ο επιχειρηματίας και σας παράτησε".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...