Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Τρίτη σερί ήττα..!

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Ν.Π.Σ με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα χρονικά σημεία του αγώνα στα οποία ήταν καλύτερος και ηττήθηκε από ένα γκολ του Μάντζη στο 24'.


Ο Μπακάλης ξεκίνησε το παιχνίδι με τέσσερεις αμυντικούς για πρώτη φορά φέτος.
Ο Καραγκιολίδης  ήταν στο τέρμα με τους  Τόσκα ,Νόνη ,Παπαιωάννου και Γελαδάρη στην άμυνα.Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Ρόκας με τους Μέμο και Ευθυμιάδη να παίζουν στις πτέρυγες και το Διβανέ μαζί με τον Καμπλιώνη να κάνουν επιθετικό δίδυμο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι έξυπνα δίνοντας έδαφος στον Ν.Π.Σ και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.
Έτσι στο πρώτο 20λεπτο ο Ν.Π.Σ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά τις τελικές προσπάθειες της έκαναν οι ερυθρόλευκοι. Σε πέντε περιπτώσεις ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με 2 σουτ του Καμπλιώνη ,μία κεφαλιά του Διβανέ και ένα σουτ από τον ίδιο παίκτη καθώς και ένα κοντινό πλασέ του Μέμου.
Και ενώ η ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού τα πήγαινε περήφανα , ήρθε σε μία φάση σχεδόν από το...πουθενά ο Μάντζης με δυνατό σουτ ,το πρώτο για τον Ν.Π.Σ. να κάνει το 1-0.
Το αναπάντεχο γκολ έριξε την ψυχολογία της ομάδας και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε άλλη τελική μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β ημίχρονο ο Ν.Π.Σ ήταν καλύτερος και είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ηλιόπουλο στο 67 και στο 71' να μην μπορεί να νικήσει τον Καραγκιολίδη.
Από το 75 και έπειτα ο Ολυμπιακός έπαιξε ...τα ρέστα του με δύο σέντερ φορ.Όμως έδειξε να λείπει αυτός που θα οργανώνε το παιχνίδι στον χώρο του κέντρου.
Στο 78' μετά από σέντρα του Μέμου ο Σέττος ,που είχε κάνει νωρίτερα δύο άστοχα σουτ, έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μούτσα μπλόκαρε. 
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη επικίνδυνη φάση με εξαίρεση την τελευταία φάση του αγώνα την οποία και...διέκοψε μαεστρικά ο Καρατέρπος σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ ,μην τυχόν προκύψει η ισοφάριση!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Παπαϊωάννου, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Μέμμος, Λούγκος(85' Κόκας), Διβανές (76' Χρήστου), Ευθυμιάδης (46' Σέττος), Καμπλιώνης.

Ν.Π.Σ: Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος,Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος (60' Μηλιώτης) Πέντα (87' Σαλαμούρας), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Γκαρσία, Ηλιόπουλος (87' Τζελίδης).



Κάρτες:
20' Πιαστόπουλος, 82' Δημόπουλος, 85' Πέντα , 90' Ζέρης - 80' Λούγκος, 92' Παπαιωάννου,93' Νόνης



Ο «κόραξ» του αγώνα
Μισό...γκολ γλύτωσε ο Καρατέρπος τον Ν.Π.Σ. με το σταμάτημα της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού στο 20' ενώ δεν παρέλιψε να δώσει και κάποια ανάποδα φάουλ.




Μας άρεσε.... 
Ο Ολυπμπιακός του πρώτου 20 λεπτου έδειξε μία ομάδα έξυπνα στημένη με σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών του.
Δεν μας άρεσε...
Η έλλειψη οργανωτή ανάγκασε τον Ρόκα να κάνει πολλά χιλιόμετρα.


Είπαν:

Μπακάλης:«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ελέγχαμε το ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο, είχαμε κάποιες καλές φάσεις να μπούμε μπροστά στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο διαιτητής κάνει λάθος στη φάση που δε μας αφήνει το πλεονέκτημα στην αντεπίθεσή μας με τρεις ποδοσφαιριστές, έναντι ενός αμυντικού, εκεί ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 0-1. Στη συνέχεια, δεχτήκαμε ένα γκολ που έχει να κάνει με την ικανότητα του αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Αυτό το 1-0 "ξεκλείδωσε" το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας, πιστεύω. Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, τους είχαμε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στη συνέχεια, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, σε κάποιες στιγμές πιεστήκαμε, πήρε ψυχολογία κι ο αντίπαλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε επίσης αρκετά καλή παρουσία. Στο τέλος, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, ρισκάραμε, αλλά τελικώς δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου και νομίζω πως αν είχαμε τέτοιες εμφανίσεις εκτός έδρας, θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα βαθμολογικά. Τώρα έχουμε τρία εντός έδρας ματς, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και πιστεύω πως αν έχουμε ανάλογη παρουσία με σήμερα, όλα θα πάνε καλά. Συμπερασματικά, νομίζω πως μέχρι ένα χρονικό διάστημα ήμασταν καλοί τακτικά, χάσαμε κάποια μαρκαρίσματα, αλλά δε μας στοίχισε, καθώς ελέγχαμε τις φάσεις. Είχαμε καλή αγωνιστική πειθαρχία και εικόνα, είχαμε πάθος και σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από προηγούμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα πλέι οφ.
Η παραμονή θα κριθεί κι από τον συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. Εύχομαι να είναι καλά τα πράγματα για εμάς. Είχαμε πολύ μεγάλη πίεση από τα κακά αποτελέσματα που φέραμε και από τις άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε. Τα πήγαμε καλά σε αρκετά παιχνίδια. Όμως, στα δύσκολα παιχνίδια δεν παρουσιαστήκαμε, όπως θα έπρεπε. Χαλάσαμε την εικόνα μας στη Θήβα. Η Θήβα είναι ένας σταθμός, που μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Χάσαμε την ηρεμία μας και δημιουργήθηκαν προβλήματα».


Φερνάντο
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μόνο ένα σουτ. Επίσης, είχαμε και δέκα κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε έξι κόρνερ υπέρ μας και μία ευκαιρία από τους Ηλιόπουλο, Πιαστόπουλο και Μάντζη. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αλλάξαμε αρκετά συστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε και τα παιχνίδια μπαράζ, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Σκεφτόμαστε το μέλλον, γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του ΝΠΣ »Βόλος». Αυτά τα στατιστικά που ανέφερα, δείχνουν και την καθαρή εικόνα του παιχνιδιού».»


Μικρά&πικάντικα


  • 600 περίπου άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης.Ανάμεσά τους και 20 άτομα του Ολυμπιακού που μπήκαν με προσκλήσεις στο πέταλο του γηπέδου.
  • Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις Μπακάλη περί "συνδυασμού αποτελεσμάτων για παραμονή",αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Μάλιστα το μέλος του Δ.Σ. κος Πέγιος σχολίασε: Στα μαθηματικά ο κόουτς παίρνει μηδέν.Συνδυασμό χρειάζεται κάποιος που είναι πίσω και κυνηγάει.."




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...