Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ο Μποτσιβάλης μας παίρνει τις χορηγίες!

Σοβαρή καταγγελία έκανε το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, Αλέκος Μεταφτσής. 


Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ότι εισέπραξε χρήματα από εταιρεία, που προέρχονταν για τον Ολυμπιακό και απέδωσε τα μισά στον σύλλογο, κρατώντας ο ίδιος το μισό ποσό.

Ο Αλέκος Μεταφτσής μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για να κρατήσουμε ζωντανό τον Ολυμπιακό Βόλου, τη στιγμή που το Δεκέμβριο, μας ήρθε «κεραμίδα» στο κεφάλι η αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη και των υπολοίπων, που ήταν μαζί του στη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Δεν φτάνει όμως αυτό, αλλά δεχόμαστε συνεχώς στα γραφεία ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται και μας λένε ότι υπάρχουν οφειλές, που άφησε πίσω του ο κ. Μποτσιβάλης.

Αυτό φέρνει το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου σε ακόμη πιο δυσχερή θέση, καθώς καλούμαστε να πληρώσουμε υποχρεώσεις του κ. Μποτσιβάλη σε τρίτους, σε προμηθευτές και γενικά σε πολύ κόσμο που ζητεί τα χρήματά του.
Ακόμη κι άνθρωπος που ήταν στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, πήγε στην επιθεώρηση εργασίας, γιατί του χρωστούσαν χρήματα από το Φεβρουάριο του 2017.

Πρόσφατα έγινε και κάτι ακόμη. Βρέθηκε μία μεγάλη εταιρεία που ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου με το ποσό των 3000 ευρώ και υπήρχε ένας συγκεκριμένος τρόπος για να δοθεί αυτή η βοήθεια. Ο τρόπος αυτός βρέθηκε και όταν πήγαμε να εισπράξουμε το ποσό, ο κ. Μποτσιβάλης, ούτε λίγο ούτε πολύ, απαίτησε και πήρε το μισό ποσό από τις 3000 ευρώ. Σκεφθείτε, ότι έφυγε από την ομάδα κι άφησε ανεκπλήρωτες οικονομικές υποχρεώσεις και πήρε αυτά τα χρήματα, με τα οποία ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να καλύψει υποχρεώσεις.

Επίσης, μία άλλη εταιρεία είχε δώσει επιταγή που έληγε στις 8 Ιανουαρίου 2018 και τα χρήματα αυτά τα εισέπραξε ο κ. Μποτσιβάλης. Μιλάμε για ποσό 2.500 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ. Πήρε εκείνος τα χρήματα κι εμείς πληρώσαμε το ΦΠΑ!

Δίνουμε ένα τιτάνιο αγώνα, τον οποίο ο κόσμος τον πιστεύει και τον στηρίζει και δεν τον στηρίζει αυτός, που παράτησε την ομάδα στη μέση του ωκεανού.
Το καλοκαίρι βρέθηκα στις συζητήσεις που έγιναν, όταν έτειναν χείρα βοηθείας στον κ. Μποτσιβάλη, οι κ.κ Τσιμπανάκος, Κουφιδάκης, την οποία βοήθεια όμως δεν δέχτηκε, διότι ήθελε να τρέξει το καράβι μόνος του και να κριθεί ο ίδιος στο τέλος. Όχι όμως να βρεθεί υπόλογος ο Ολυμπιακός Βόλου, διότι οι άνθρωποι οι οποίοι ανέλαβαν να τρέξουν την ομάδα το καλοκαίρι, δεν τα κατάφεραν.

Δεν μπορώ να σας δώσω αυτή τη στιγμή το ακριβές πόσο το μέγεθος των οικονομικών υποχρεώσεων που είχε αφήσει πίσω της η διοίκηση Μποτσιβάλη,, διότι τώρα συγκεντρώνουμε τα στοιχεία, μετά από έγγραφο αίτημα που έγινε από μέλος του Δ.Σ.
Κατόπιν, θα δούμε κι εμείς ποιες θα είναι οι ενέργειές μας, για να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακού Βόλου και δεν δέχομαι κουβέντα από αυτούς που έφεραν την ομάδα σε δυσχερή θέση».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...