Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ωραίος σαν...Ολυμπιακός!

Με σκόρερ τους Χρήστου και Καμπλιώνη ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Αμβρυσσέα Διστόμου και βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.

Η ομάδα μας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ,δεν έδωσε δικαιώματα αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του αγώνα ,κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ευρύτερη νίκη αν ήθελε.


Ο Μπακάλης ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-4-2.
Ο Καραγκιολίδης  ήταν στο τέρμα με τους  Τόσκα ,Νόνη ,Κόκα και Γελαδάρη στην άμυνα.Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Ρόκας με τους Ευθυμιάδη και Διβανέ να παίζουν στις πτέρυγες και τον Χρήστου μαζί με τον Καμπλιώνη να κάνουν επιθετικό δίδυμο.

Ο Ολυμπιακός όπως αναφέρθηκε κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι με ελάχιστα εξαιρούμενα χρονικά διαστήματα.
Η ομάδα μας αυτή την φορά είχε την δυνατότητα να βρει δίχτυα και έτσι απλοποίησε ένα παιχνίδι που στο παρελθόν θα δυσκολευόταν να κερδίσει.
Με την πρώτη καλή ευκαιρία στο 17΄ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ με κοντινό πλασέ του Χρήστου.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει κάνοντας τρία σουτ τα οποία θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη ,ενώ με την γρήγορη αλλαγή του Βλάχου ο Τσίρκοβιτς προσπάθησε να δώσει ζωντάνια στην επίθεση της ομάδας του.Ο Ντος Σάντος έδωσε κάποια κινητικότητα στον Αμβρυσσέα που όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα μας.

Ο Χρήστου στο 42' μετά από κάθετη ασίστ του Ευθυμιάδη βγήκε μόνος του και πλάσαρε και πάλι εύστοχα τον Παπαβασιλείου.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός και πάλι είχε την ολοκληρωτική κατοχή του παιχνιδιού.Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αμβρυσσέας έκανε μόλις μία τελική προσπάθεια στο 75'.Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε την κλασική ευκαιρία στο 56 όταν ο Λούγκος σούταρε αλλά ο Παπαβασιλείου με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ.Στο 78' έγινε το 3-0 με σουτ του Καμπλιώνη μετά από έμμεσο φάουλ και πάσα του Ευθυμιάδη ενώ στο 90' ο Μέμος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τα τέρματα της ομάδας μας τέσσερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Κόκας Δ. (87’ Αγγελής), Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος, Ρόκας (80’ Παπαϊωάννου), Διβανές, Ευθυμιάδης (80’ Μέμος), Καμπλιώνης, Χρήστου (85’ Σέττος)
Αμβρυσσέας Διστόμου: Παπαβασιλείου, Μεταλλινός, Καλαγκάνης (60’ Μπότσης), Γιαλαμίδης, Τέλλος (43’ Κυπραίος), Βλάχος (36’ Ντος Σάντος), Βαφειάδης, Βανγκέλι, Κωστούλας, Σούκιας (80’ Σχίζας), Μανιδάκης.



Κάρτες:
20’ Ρόκας, 36’ Καμπλιώνης-15’ Μεταλλινός, 34’ Καλαγκάνης



Ο «κόραξ» του αγώνα
Με λάθη ήταν η διαιτησία του Τσιτσανούδη ο οποίος χάρισε δύο φορές στον Μεταλληνό την κόκκινη κάρτα (η πρώτη κίτρινη που δέχτηκε ήταν κόκκινη "μαρς" σε εγκληματικό τάκλιν του παίκτη του Αμβρυσσέα στον Καμπλιώνη ,ενώ στο 36' ο ίδιος παίκτης δεν κιτρινίστηκε για επικίνδυνο παιχνίδι παρά το γεγονός πως σήκωσε το πόδι του στο κεφάλι του Κόκα και τον βρήκε στην μύτη!!



Μας άρεσε.... 
Η ευχαίρια στο σκοράρισμα ήταν αυτή που έκανε την διαφορά.Αρκετοί οι διακριθέντες όμως τον τίτλο του mvp θα τον πάρει ο Λεωνίδας Χρήστου.
Δεν μας άρεσε...



Είπαν:

Μπακάλης:«Σήμερα, κάναμε μια μεγάλη νίκη και πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, που έδωσαν όλοι  το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον. Είχαμε καλό ρυθμό και διάθεση και για τα 90λεπτά. Πιέσαμε ψηλά και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει, ούτε μία ευκαιρία. Εκτός από ένα λάθος στη φάση, που δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, δεν έκαναν άλλα οι ποδοσφαιριστές μου. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, παίξανε καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν κι άλλες φάσεις. Είχαμε διάρκεια και ο αντίπαλος μας και στα ενενήντα λεπτά δεν δημιούργησε ούτε μία φάση. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι σήμερα για εμάς. Πήραμε μεγάλη ανάσα. Είμαστε πιο σίγουροι για τη σωτηρία. Συγχαρητήρια, στον Αμβρυσσέα για την προσπάθεια και στον Μίκι Τσίρκοβιτς για αυτά που έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και καλή τύχη για τη ζωή του και την καριέρα του.Εδώ είναι το σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου. Φάνηκε από τον κόσμο, που ήταν ζεστός και κοντά μας, ενώ είναι ένα γήπεδο που εκφράζει και τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα βρίσκει άλλους ρυθμούς, είναι παθιασμένη, ενώ είναι καλός και ο αγωνιστικός χώρος».


Χρήστου :
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Διστόμου που είναι πολύ καλή. Φαίνεται ότι έχει δουλέψει αρκετά και της αξίζει να μείνει σε αυτή την κατηγορία. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κ. Ιάσονα Χατζή, που μας στηρίζει όλο αυτό τον καιρό, αλλά και κυρίως στον κόσμο της ομάδας που σήμερα έδειξε πόσο μεγάλος είναι και ήταν κοντά μας και στα ενενήντα λεπτά. Έπαιξα πρώτη φορά στο ΕΑΚ, που είναι πραγματική έδρα. Ο αντίπαλος νιώθει την πίεση από το πρώτο λεπτό μέχρι το ενενηκοστό. Από εκεί και πέρα, βγάλαμε πάθος. Το συζητήσαμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρέπει να βρίσκεται σίγουρα σε αυτή τη θέση και πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα.»

Τσίρκοβιτς:«Συγχαρητήρια στον Μπακάλη για την νίκη.Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα ,είναι γεγονός.Εμείς δεν ήρθαμε να ρίξουμε τον Ολυμπιακό αλλά να σώσουμε την δική μας ομάδα από τον υποβιβασμό.Δυστυχώς η σημερινή ήττα είναι μεγάλη και την αποκλειστική ευθύνη την έχω εγώ.Ζητάω μια δημόσια συγνώμη από τον κόσμο του Διστόμου. Εγώ είμαι Νικιώτης ,έπαιξα πολλά χρόνια στην Νίκη.Οφείλω να ζητήσω συγνώμη που δεν βοήθησα να σωθεί το Δίστομο.Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται να δημιουργεί καταστάσεις.Δυστυχώς πιστεύω πως με το ένα πόδι είμαστε στο τοπικό.»


Μικρά&πικάντικα


  • Περισσότερο κόσμο περίμεναν στο ΕΑΚ λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.Τελικά περίπου 2000 ερυθρόλευκοι φίλοι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν στις κερκίδες.
  • Περίπου 60 εκδρομείς από το Δίστομο βρέθηκαν στο πέταλο της Θύρας 6.
  • Μικρό...σαμποτάζ από τον υπεύθυνο του γηπέδου αφού ο χλοοτάπητας δεν βράχηκε πριν το παιχνίδι και δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...