Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Αντίο Θανάση...!

Το δικό του συγκινητικό αντίο είπε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου στον Θανάση Βήτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 11 το πρωί με 1 ο μεσημέρι.
Μια κρύα μέρα, σκοτεινή, μουντή με ψιλόβροχο. Ατμόσφαιρα βαριά, θλιμένη στο προαύλιο της γραφικής εκκλησίας του Ιωάννη Προδρόμου στην Ανακασιά. Ο κόσμος από νωρίς γέμισε την εκκλησία για την νεκρόσιμη τελετή του Θανάση.
Όπου να κοιτούσες έβλεπες παγερά βλέμματα, θλιμμένα πρόσωπα, σκοτεινές φιγούρες, βουβά στόματα. Κανείς δεν είχε την διάθεση να μιλήσει και να σχολιάσει. Όλοι μας με ραγισμένες και πονεμένες τις ψυχές μας.
Τα ερυθρόλευκα κασκόλ και τα κόκκινα μπουφάν των Austrian και των Μαλαβεταίων, έσπαγαν το μουντό, το σκούρο, το γκρίζο και το μαύρο.
Όλοι μας με ένα γιατί για την απώλεια του Θανάση. Γιατί τόση αδικία για τον καλύτερο φίλο, τον πιο αξιόλογο άνθρωπο, τον υπέροχο οικογενειάρχη, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και μέχρι χθες τον πιο φανατικό οπαδό της ομάδας μας.
Ένας γεννημένος ηγέτης με ισχυρή προσωπικότητα, γενναίος, περήφανος, με γνώσεις, με συγκροτημένη άποψη, με σεβασμό, τιμή και τεράστια προσφορά.
Η τελετή αρχίζει και σε λίγα λεπτά ο κόσμος περιμένει την έξοδο για να συνοδεύσει τον Θανάση στην τελευταία του κατοικία.
Και τότε σείεται όλη η Ανακασιά και ο Άνω Βόλος. Τα συνθήματα δονούν την παγερή ατμόσφαιρα.
Αθάνατος, Ολυμπιακάρα, Βολάρα, Θανάση ψυχάρα για πάντα στη Βολάρα. Το χειροκρότημα ζεστό και παρατεταμένο.
Μπροστά ο Θανάσης και η σύζυγός Μαργαρίτα αυτή η ηρωίδα σύζυγος και μάνα με γενναιότητα και περηφάνια δακρυσμένη και ραγισμένη, με σταθερά βήματα μαζί με τα παιδιά της συνοδεύουν τον Θανάση.
Στα επόμενα λεπτά, στο τέλος, οι εκατοντάδες φίλοι του Θανάση παίρνουν σιωπηρά και διακριτικά τον δρόμο τον δικό τους, έχοντας ένα κοινό σημείο.
Την ανάμνηση και ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό σου ταξίδι φίλε.
Εκεί στον Παράδεισο να χαιρετήσεις όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, τον Μάκη, τον Περικλή, τον Τάκη, τον Αντώνη, τον Αργύρη και όλους τους άλλους.
Αντίο, φίλε Θανάση”.

Το Δ.Σ του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...