Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο με Γ.Σ.Β.!

Ανακοίνωση για το ματς της ανδρικής ομάδας κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με το παιχνίδι απέναντι στον Γ.Σ. Βόλου, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάληψη της πρώτης θέσης και τη διατήρηση του αήττητου στον όμιλο μας.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία για τον αγώνα, στον οποίο δε θα έχουν στη διάθεση τους τον Δημήτρη Καραθάνο, ο οποίος έπαθε θλάση και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα. Δεν  είναι σωστό οι αθλητές μας να αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες, παρότι μαζί με τους προπονητές τους ήδη έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, να παίζουν  όμορφο μπάσκετ και να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και στους δυο ομίλους».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...