Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Όλα νόμιμα,φοβούνται μεθοδεύσεις!

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην διοίκηση του Ολυμπιακού για την ένσταση του Ρήγα αναφορικά με το θέμα Κόλα.
Μπορεί η ιστοσελίδα προσκείμενη στον Α.Μπέο από χθες να...«πανηγυρίζει» για πιθανό μπλέξιμο του Ολυμπιακού στο θέμα παραμονή , τα χαρτιά που έχει ποδοσφαιριστής και διοίκηση στα χέρια τους λένε άλλα.

Εξάλλου ο ίδιος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ανέφερε στον 9.86 τα παρακάτω: 

«Από την ενημέρωση που έχω από την ΕΠΟ, ο Κλεβί Κόλα έχει καταθέσει την κάρτα προπονητή από τον Φεβρουάριο του 2017. Μάλιστα, εμείς για να είμαστε καλυμμένοι, αρχές Ιανουαρίου, ζητήσαμε επιβεβαίωση. Κλέβι Κόλα στο σχετικό έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως εγώ ο Κλεβί Κόλα θα ήθελα να παραμείνει η κάρτα τριετίας προπονητικής ΟΥΕΦΑ C στα γραφεία σας, διότι θα ήθελα να συνεχίσω να έχω την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18».


Υπάρχει άνθρωπος του Ολυμπιακού στην Αθήνα, όπου και θα πάρει το έγγραφο από την ΕΠΟ. Είμαστε σίγουροι, πως δεν υπάρχει κάτι το παράτυπο στην υπόθεση. Από τη στιγμή που καταθέτεις τη ταυτότητα του προπονητή,  δεν είσαι υποχρεωμένος κάθε μήνα να ενημερώνεις την ΕΠΟ. Εμείς, ωστόσο, για να είμαστε κατοχυρωμένοι ζητήσαμε επιβεβαίωση από την ΕΠΟ, πριν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Πιστεύω, πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.»

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει έγγραφο επιβεβαίωσης από την ΕΠΟ.
Στην ομάδα μας θεωρούν πως το όλο ζήτημα που προέκυψε είναι προσεκτικά μεθοδευμένο με την συμμετοχή του Ρήγα αλλά και «τρίτων».
Γι αυτό εξάλλου ο παίκτης υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστεί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...