Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ψυχοβγάλτης!

Με δύο γκολ των Κραγιόπουλου και Μέμου ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του τρίποντο το 2018!
Η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών , το διαιτητικό τρίο της ακύρωσε δύο γκολ αλλά τελικά κατάφερε στο 84' και στο 93' να βάλει δύο γκολ και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Ο κόσμος στο Πανθεσσαλικό αυξήθηκε συγκριτικά με άλλες φορές , αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετός.





Ο Λάκης Μπακάλης «έστησε» την ομάδα ως εξής:Καραγκιολίδης στο τέρμα , Γελαδάρης ως δεξί μπακ και Κόκας ως αριστερό , με τους Νόνη και Κραγιοπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.Σαν κεντρικά χαφ αγωνίστηκαν οι Τόσκας και Λούγκος με τον Σέττο να αγωνίζεται ως φορ ενώ Θέος και Σεχολάρι ήταν στα «φτερά».

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακός με ανά διαστήματα διαλείμματα 

.Οι ευκαιρίες για γκολ ήταν πραγματικά πολλές.Εμείς καταφέραμε και μετρήσαμε 20 τελικές προσπάθειες για τους ερυθρόλευκους και 13 κόρνερ.

Το να περιγράψουμε μία μία τις ευκαιρίες είναι μάλλον περιττό αφού μπορείτε να τις διαβάσετε στο live που έκανε το volosfans.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας δεν είχε κακή ανάπτυξη.Απέναντί της βέβαια είχε την ουραγό του ομίλου ,μια αδύναμη ομάδα που αμυνόταν και έκανε κάποιες ευκαιρίες εκμεταλλευόμενη τρία αμυντικά λάθη των παικτών του Ολυμπιακού.
Οι παθογένειες που παρουσιάστηκαν ήταν η γνωστή επιθετική δυσπραγία και η αδυναμία των παικτών μας να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Σέττος σκόραρε μεν στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά λανθασμένα ,σε μία φάση που βγάζει...μάτια , η Λαρισαία ρέφερι ακύρωσε το γκολ μετά από λάθος υπόδειξη του βοηθού.

Στο β' μέρος συνεχίστηκε το επιθετικό σερί της ομάδας μας με το διαιτητικό τρίο να αναλαμβάνει και πάλι...δράση ακυρώνοντας ακόμα ένα γκολ μετά από κεφαλιά του Νόνη.

Τελικά η ομάδα μας κατάφερε να σκοράρει μετά από ένα από τα πολλά κόρνερ που κέρδισε.Η μπάλα κατέληξε στον Κραγιόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-0.Στις καθυστερήσεις οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ακόμα ένα γκολ με τον Μέμο να βγαίνει τετ α τετ και να «κρεμάει» τον Ρεσίτη.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Δήμος Κόκας, Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας (66’ Καραμπάς), Λούγκος, Θέος (87’ Κόλα), Σεχολάρι, Ευθυμιάδης, Σέττος (66’ Μέμος)

ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Κόλλιας, Μπόγδανος (64’ λ. τρ. Αθανασόπουλος), Σιάτρας, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Σερπάνος (75’ Χρυσικός), Χαλλής, Μπακαλίδης, Κακάβας, Παχής




Κάρτες: 
 85' Θέος, 95' Μέμμος-28' Κόλλιας, 68' Αθανασόπουλος, 72' Μπακαλίδης.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Πολύ κακή διαιτησία η Λαρισαία .Λανθασμένα ακυρώθηκαν δύο γκολ του Ολυμπιακού από τους δύο βοηθούς.Το πρώτο ήταν ξεκάθαρο πως ο Σέττος πήρε την μπάλα τρία μέτρα προ των αμυντικών ,ενω το δεύτερο ακόμα δεν ξέρουμε αν ακυρώθηκε ως ανύπαρκτο οφσαιντ ή ως επιθετικό φάουλ.

Είπαν:

Μπακάλης:«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία στον αθλητικό κόσμο, σε κάθε ομάδα που υποστηρίζει, εύχομαι τα καλύτερα και στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ένα 2018 καλύτερο και αγωνιστικά και με καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Στο παιχνίδι είχαμε έναν αρκετά καλό ρυθμό και στα 90 λεπτά, μια σταθερή απόδοση σε κυκλοφορία της μπάλας, σε ανάπτυξη, κυρίως στον τρόπο ανάπτυξης κι από πλάγια και κάθετα. Βγάλαμε αρκετές φάσεις, δεν κάναμε όμως εύκολα γκολ, για ακόμη μία φορά. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που βλέπετε κι εσείς στη συνέχεια αγχώνεται η ομάδα, πιέζεται, για να βρει διαδρόμους, για να βρει αυτό που πρέπει. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.

Έβαλαν με δυσκολία γκολ, έστω και προς το τέλος του παιχνιδιού, διότι βρήκαμε μία καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος τα παιχνίδια. Εμείς, νομίζω αν κάναμε πιο εύκολα γκολ στο ημίχρονο, θα είχαμε καλύτερη διάθεση και πολύ περισσότερους ανοιχτούς χώρους και νομίζω ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Σεχολάρι. Αν θα δούμε το βίντεο, υπάρχει παίκτης δίπλα του, που τον πιέζει και νομίζω ότι είναι αγκαλιά με παίκτη. Κακώς ακυρώθηκε το γκολ.

Σε γενικές γραμμές βλέπω μια πιο βελτιωμένη εικόνα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά υπήρχε μια διάθεση καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Εγώ το βλέπω και μέσα στην εβδομάδα που δουλέψαμε, ότι η ομάδα προσπαθεί, έχει άλλη διάθεση και νομίζω ότι θα καταφέρουμε με τις προσθήκες, με τα νέα παιδιά ακόμη περισσότερα. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος στην ομάδα του Βελουχίου».

Τέλος, για το πλάνο του κάθε παιχνιδιού ο Λάκης Μπακάλης σημείωσε: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητά του, γι' αυτό και σήμερα επιλέξαμε να παίξουμε με δυο φορ, ενώ κι ο Θέος ήταν κρυφός επιθετικός, έχοντας περισσότερες επιλογές στον άξονα. Άλλες φορές τα καταφέραμε, άλλες όχι. Νομίζω ότι μπορούσαν τα παιδιά, αλλά δεν είχαν την τελική προσπάθεια. Πιστεύω θα έχουμε ένα διαφορετικό πλάνο στην ομάδα, γιατί έχουν έρθει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά»

Kόκας :«Σήμερα το παιχνίδι καταφέραμε να το φέρουμε στα μέτρα μας. Χάσαμε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά με πείσμα, υπομονή κι επιμονή στο τέλος πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Πέρασε το 2017 για μας, ένα δύσκολο 2017, τα ξεχνάμε και συνεχίζουμε. Η διοίκηση της ομάδας κάνει μια προσπάθεια να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου, έχει φέρει κάποιους καινούριους παίκτες κι εύχομαι να μας βοηθήσουν».

Φλωράκης: «Ευχαριστώ για την φιλοξενία.Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από εμάς.Προσπαθησαμε να κλέψουμε το παιχνίδι.Παλεύουμε για την αξιοπρέπεια μας για να τερματίσουμε το πρωτάθλημα.»



Μικρά&πικάντικα


  • Περισσότερος κόσμος από το προηγούμενο παιχνίδι αλλά...όχι αρκετός.Κάτι παραπάνω από 1000 άτομα παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • Ρόκας , Καμπλιώνης , Διβανές και Σάββας παρουσιάστηκαν στον κόσμο προ της έναρξης του παιχνιδιού και καταχειροκροτήθκαν.
  • Το τελευταίο παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Καραμπάς ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Κιλκισιακό.
  • Χωρίς security λειτούργησε το Πανθεσσαλικό για πρώτη φορά.Ο Ερασιτέχνης είχε εθελοντές και ανθρώπους του στον ρόλο αυτό δίκην...οικονομίας.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...