Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Μπρα ντε φερ Δήμου - Ολυμπιακού!

Συνέχεια στον πρωτοφανή πόλεμο που κάνει η δημοτική αρχή στον Ολυμπιακό δόθηκε το απόγευμα με ανακοινώσεις.



Η δημοτική αρχή απάντησε με το γνωστό ύφος αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός έστειλε ένα απλό...e-mail και πως φυσικά παίρνουν αρνητική απάντηση.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή η προκλητική συμπεριφορά μιας χούφτας περιθωριακών ατόμων έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με την απίστευτη ψευδολογία και λασπολογία και για τη χρήση του ΕΑΚ, και επειδή ο σεβασμός μας προς τις χιλιάδες των αγνών και σοβαρών φιλάθλων του ιστορικού Ολυμπιακού Βόλου παραμένει αναλλοίωτος και δεδομένος, οφείλουμε, για αποκατάσταση της αλήθειας, να δηλώσουμε τα εξής:

Ουδέποτε έχουμε εμπλακεί και ασχοληθεί με τα πράγματα και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό, άλλωστε, και είναι προφανές, το έχουν αναλάβει άλλοι, αυτοί που έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση και που - το πιο τραγικό - δε διδάσκονται από τα λάθη τους, με αποτέλεσμα οι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας να παρακολουθούν το κατάντημα που αυτή έχει περιέλθει.

Δυστυχώς οι ανύπαρκτοι, επί της ουσίας, παράγοντες επέτρεψαν σε μια χούφτα περιέργων τύπων που  - κατά το κοινώς λεγόμενο είδαν φως και μπήκαν -  να ασκούν, χωρίς καμιά θεσμική ιδιότητα, ετσιθελικά τη διοίκηση της ομάδας με το λογικό αποτέλεσμα αυτή να οδηγείται σε ένα κατήφορο χωρίς τέλος.

Και επειδή τα πολλά λόγια, όπως και οι επιδείξεις δήθεν λατρείας και αφοσίωσης συνήθως υποκρύπτουν άλλες, δόλιες, σκοπιμότητες, ας μιλήσουν τα γεγονότα, που είναι:

Με έγγραφο της, με ημερομηνία 9 Ιανουαρίου 2018 και αριθμό πρωτοκόλλου 347, η εταιρία Ellas Sold ζητεί να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης, λόγω των καιρικών συνθηκών, στο ΕΑΚ στο χρονικό διάστημα 20-21 και 22 Ιανουαρίου, αίτημα που εύλογα από το ΔΟΕΠΑΠ γίνεται αποδεκτό.

Έξι ημέρες μετά, στις 15 Ιανουαρίου, οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου με ένα απλό email, ούτε καν εγγράφως, ζητούν το ΕΑΚ και φυσικά παίρνουν αρνητική απάντηση.

Η Δημοτική μας Αρχή, κι αυτό οφείλουν να το συνειδητοποιήσουν όλοι, λειτουργεί με βάση το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της, προς το όφελος της πόλης και των πολιτών και όχι με βάση τις ανάγκες ή τις επιθυμίες διαφόρων ομάδων και συμφερόντων.

Όλοι αυτοί που το περασμένο καλοκαίρι έκαναν τους σχεδιασμούς και τις επιλογές τους (μεταξύ των οποίων και η επιλογή του Πανθεσσαλικού ως έδρας), που τώρα βλέπουν να καταρρέουν με δική τους ευθύνη και την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού να απειλείται με διάλυση, δεν είναι ανεκτό να επιχειρούν να μεταθέσουν αλλού τις ευθύνες τους και μάλιστα στο Δήμο του Βόλου.


Η Δημοτική μας Αρχή είναι εδώ για όλους και σε κάθε στιγμή, πρόθυμη να συνεργαστεί με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αλλά χωρίς καμία διάθεση να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα για τις ιστορικές, εγκληματικές, ευθύνες για τον κατήφορο της ομάδας. Τελεία και παύλα».

Η απάντηση στην ανακοίνωση ήρθε από τους Austrian Boys οι οποίοι ζητούν από τον Ερασιτέχνη την απομάκρυνση Καπουρνιώτη και Βλιώρα από την ομάδα :

«Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία κατάφερε ο Δήμος Βόλου και η κουστωδία, μετά τα απογευματινά μαντάτα. Εντελώς τυχαία μετά την αίτηση χρήσης του ΕΑΚ από τον ερασιτέχνη μας …προέκυψαν έργα, ομοίως και πριν το ματς με την Πύδνα , επίσης προέκυψε επανασπορά του χόρτου του γηπέδου. Γιατί άραγε τέτοια σύμπτωση;
Αυτοί εκεί στη πλατεία Ρήγα Φεραίου έχουν μπερδέψει τη βροχή με το φτύσιμο.

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες τη Κυριακή δεν υπάρχουν έργα στο ΕΑΚ ,αλλά προγραμματισμένες προετοιμασίες του κάψιμου του «ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ» του ΒΟΛΟΥ.

Επίσης δικαιωθήκαμε άλλη μια φορά για την αντίθετη θέση μας από την αρχή της χρονιάς να έχουμε προπονητές στην ομάδα μας , Πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ στα τμήματα μπάσκετ της ομάδος μας. Περιμένουμε - απαιτούμε μετά από αυτές τις εξελίξεις , αύριο το πρωί, αν δεν παραιτηθούν οι προαναφερόμενοι ,να απολυθούν άμεσα και μακριά από την ομάδα μας.
Τέλος , ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής, και επειδή ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έχει αποδείξει πως όταν θέλει τιμωρεί, οι εκλογές είναι κοντά , και αυτή η συμμορία που είναι στα έδρανα του Δήμου Βόλου , θα καταλήξουνε να πίνουν πικρό καφέ όλοι μαζί στις Αφέτες (Νιάου) .

Έχετε τελειώσει ήδη και δεν το έχετε καταλάβει ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ (.-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...