Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ο φίλαθλοί μας θα βάλουν την τελεία!

Απάντηση στον Δήμο Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο έδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.


Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση- απάντηση προς τη Δημοτική Αρχή:

«Επειδή προκαλούμαστε συνεχώς από τη Δημοτική Αρχή και όποιον  κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν και ίσως εκληφθεί ως αδυναμία και τέλος-τέλος ως αποδοχή των συνεχόμενων προκλήσεων  , χαρακτηρισμών στα όρια των ύβρεων και ειρωνειών , θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλους  αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί τη πραγματικότητα και την πόλη στην οποία ζουν, τα παρακάτω:

1. Ερωτηματικά προκαλούνται γιατί δεν ενημερώθηκαν οι χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων , από τις υπηρεσίες της Δ/νσης Αθλητισμού είτε με email είτε δια του Τύπου, για τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη συντήρηση , όπως γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις .Ζητήσαμε το γήπεδο όπως κάνουμε κάθε φορά και μη έχοντας εγκαίρως την απαραίτητη ενημέρωση, συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και ανάλογη απάντηση πήραμε (email  στείλαμε, email  λάβαμε).

2.Μετά την αρνητική απάντηση από τη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ουδεμία  ανακοίνωση ως  Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 βγάλαμε να κατηγορήσουμε κανέναν . Δικαιούμαστε λοιπόν, να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι  η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν ,έψαχνε ακόμη μια ευκαιρία για να επιτεθεί στο Σύλλογο μας και προσωπικά στους διοικούντες του και να επιδείξει το μεγαλείο της αγάπης του για το Σύλλογο μας .

3.Θα θέλαμε να μας διευκρινίσει , η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν , με νεότερη ανακοίνωση της , η όπου αλλού αναγκαστούμε να καταφύγουμε για να προστατεύσουμε πρώτα το Σύλλογό μας και μετά τις προσωπικότητες μας , τι  εννοούν ότι πίσω από τη δήθεν λατρεία και αφοσίωση στην ομάδα μας, υποκρύπτονται  δόλιες  σκοπιμότητες .

4.Το ποιός η ποιοί διέλυσαν την ομάδα μας , ήδη , η ιστορία έχει αρχίσει να το καταδεικνύει και οι χιλιάδες φίλαθλοί  μας να το αντιλαμβάνονται . Δυστυχώς επί υπαρκτών στοιχείων, αλλοιώσεις δεν γίνονται, ούτε το άσπρο –μαύρο .

5.Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί τους (Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν) είναι  στο «τελεία και παύλα» . Μόνο που αυτή θα τη βάλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας συλλόγου , όπως αυτοί ήταν που έβαλαν τη σφραγίδα τους και με τη ψήφο τους  , τους ανέδειξαν να διοικήσουν την ιστορική μας πόλη .

6.Τα μέλη του Δ/κου Συμβούλιου έχουν εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες και δεν είναι ούτε μια χούφτα περιθωριακών τύπων , ούτε άνθρωποι περίεργοι που διοικούν, όπως ψευδολογώντας και λασπολογώντας αναφέρεται στην ανακοίνωση.  Διοικούν το Σύλλογο με αξιοπρέπεια και γνώμονα  μόνο το συμφέρον του .

7.Όσον αφορά τα λεγόμενα σε ραδιοφωνική εκπομπή , ότι οφείλουμε χρήματα από τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΕΑΚ , τα παραστατικά πληρωμών είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Η συγκεκριμένη αναφορά,  μας θύμισε τα αναφερθέντα  πριν τις γιορτές,  ότι δόθηκαν  χρήματα σε 2-3 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πάνε στα σπίτια τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν την κατάλληλη απάντηση .

Υ.Γ.: Μη μιλάτε συνεχώς για εντιμότητα και ειλικρίνεια , αφήστε να το κρίνουν άλλοι , γιατί στο τέλος «όποιος βλογάει τα γένια του, τρώει και τα πίτουρα..» .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...