Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Μειώνει το εισιτήριο η διοίκηση

Με γενική είσοδο στα 5 ευρώ θα δίνει από τώρα και στο εξής τα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός.

Η μείωση του εισιτήριου αρχίζει από τον Κυριακάτικο αγώνα με το Βελούχι.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε είναι η παρακάτω:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται καλή χρονιά σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και τον καλεί αυτή την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την ομάδα ΑΠΟΚ «Το Βελούχι». Καλούνται όλοι οι φίλαθλοί μας να δώσουν δυναμικό «παρών», να στηρίξουν έμπρακτα... τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας και να δείξουν σε όλους την τεράστια δυναμική του ερυθρόλευκου Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Συλλόγου, η γενική είσοδος για τον εν λόγω αγώνα ορίστηκε στο ποσό των 5 ευρώ, με στόχο την τόνωση της παρουσίας των φιλάθλων μας στο γήπεδο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Εισιτήρια και οδηγίες προς τους φιλάθλους
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΠΟΚ «Το Βελούχι».

Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 5€ 
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 10€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.
Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του.»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...