Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Πνίγηκε στον βούρκο...!

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάμψει τον Διγενή στο Νεοχώρι και παρέμεινε στο 1-1 !
Η ομάδα μας μπορεί να ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές ,αλλά τόσο ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος αλλά και η μέτρια εμφάνιση οδήγησε στο να χαθούν ακόμα δύο πόντοι από μία ομάδα που είναι με τον ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα.




Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Κραγιόπουλο και Νόνη στο κέντρο της άμυνας.Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Κόκας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Κόλα ενώ ως δεκάρι ο Θέος.Στα άκρα της επίθεση ήταν οι Καμπλιώνης και Μέμος με τον Σεχολάρι στην θέση του σέντερ φορ.


Ο Ολυμπιακός άρχισε «φουριόζος» το παιχνίδι με τον Μέμο να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Αντίθετα με τον Ολυμπιακός ο Διγενής ήταν πιο τυχερός στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού και με ένα σουτ λίγο τυχερό και με την βοήθεια της λάσπης έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός μουδιασμένος αντέδρασε με ένα σουτ του Καμπλιώνη στο 25' ενώ στο 33' ήρθε η ισοφάριση.
Μετά από ψιλοκρεμαστή μπαλιά του Σεχολάρι ο Καμπλιώνης έκανε το δυνατό σουτ και «έγραψε» το 1-1.
Από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού.



Ο Ολυμπιακός άρχισε το β μέρος με ευκαιρία και πάλι με τον Καμπλιώνη του οποίου το σουτ μπλόκαρε ο Καρατζάς αφού κόντραρε στα πόδια του Γκαγκαστάθη.

Στο 55' ο Ολυμπιακός έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο β' μέρος όταν το σουτ του Θέου «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι του Καρατζά.

Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 61΄Σουτ του Λούγκου το οποίο ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα βρήκε πάνω στα πόδια του Μέμου και η μπάλα πέρασε δίπλα από το τέρμα.

Στο 63' ο Διγενής απάντησε με ένα παραλίγο αυτογκόλ με ένα κακό γύρισμα της μπάλας με το κεφάλι από τον Γελαδάρη ,με την μπάλα να βρίσκει στο εξωτερικό της οριζόντιας δοκού του Καραγκιολίδη.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε με ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς πάντως να γίνεται η κλασσική μεγάλη ευκαιρία.

Οι αλλαγές του Μπακάλη δεν βοήθησαν στον ρυθμό του παιχνιδιού ,ενώ οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν από δύο στημένες φάσεις φάσεις με τον Ευθυμιάδη να απειλεί δύο φορές από φάουλ και κόρνερ με τον Καρατζά να εξουδετερώνει την όμορφη εκτέλεση και μετά από λίγο ο Γούτσιος να διώχνει την μπάλα με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

Στην τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού ο Ρόκας έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Δ. Κόκας, Κραγιόπουλος, Νόνης, Λούγκος (66' Ρόκας), Μέμος (61' Διβανές), Κόλα, Σεχολάρι, Θέος (71' Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης (77' Σέττος)

Διγενής Νεοχωρίου: Καρατζάς, Μπασιάκας, Γκαγκαστάθης (82' Τζέλης), Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Κατσαμάγκας, Αετόπουλος, Μεζίνι (77' Αμπαδιωτάκης), Σκόνδρας, Κολοβός (70' Τσικρικάς)




Κάρτες: 
 78' Κατσαμάγκας, 92' Αετόπουλος-18' Γελαδάρης



Ο «κόραξ» του αγώνα
Μέτρια η διαιτησία του Παπακωσταντίνου ο οποίος δεν βοηθήθηκε από τους πολύ κακούς βοηθούς του.



Κάρτες: 
 Βαρούχας, Ευθυμιάδης - Καμπαγέρο,  Ηλιόπουλος.

Μας άρεσε.... 
O Καμπλιώνης έδειξε με την πρώτη πως μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα.
Δεν μας άρεσε...
Η επιθετική δυσπραγία της ομάδας συνεχίζεται...



Είπαν:

Μπακάλης:«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σε έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο.Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Παίξαμε ψηλά τον αντίπαλο που δεν δημιούργησε φάσεις.Μπήκαμε δυνατά χάσαμε ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε,απεναντίας από ένα λάθος αμυντικό ήρθε ένα κόρνερ και ένα γκολ από το πουθενά.Για τα λαθάκια μας είμαστε υπεύθυνοι όλοι. Βελτιονώμαστε καθημερινά..Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες που είναι επιθετικογεννείς θα αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού.Βοήθησαν και σήμερα χωρίς να έχουν πλαισιωθεί στην ομάδα.»

Σαρακτασάνος :«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Αντιμετωπίσαμε την πιο ιστορική ομάδα του ομίλου μας και μία από τις καλές.Ήταν βαρύς ο αγωνιστικό χώρος.Πιστεύω ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού.Διατηρήσαμε το πλάνο μας και μετά το γκολ που δεχτήκαμε.Έγινε ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι στο β ημίχρονο και πιστεύω όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε.Νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.».




Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 100 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο γήπεδο της Οιχαλίας.
  • Παίκτης - προπονητής ο Σαρακατσάνος για τον Διγενή Νεοχωρίου.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...