Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Δείγματα ανάκαμψης στο Βελεστίνο!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πιο εύκολα από όσο δείχνει το σκορ τον Ρήγα και δείχνει να ξεφεύγει από τα... χειρότερα!
Η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο,  όπως στα τελευταία παιχνίδια ,αλλά κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ με τον Λούγκο από νωρίς.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κινδύνεψαν,αλλά δεν βρήκαν ξανά δίχτυα για να «ξεαγχώσουν» τους 500 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Βελεστίνο.






Ο Μπακάλης δεν τόλμησε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με τον προηγούμενο παιχνίδι.Οι μοναδικές δύο αλλαγές ήταν αυτές του Λούγκου στην θέση του τιμωρημένου Ρόκα και του Σέττου στην θέση του Σεχολάρι.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Τόσκα και Νόνη στο κέντρο της άμυνας.Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Κόκας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Κόλα με τους Καπλιώνη και Θέο να παίζουν στις πτέρυγες και το Διβανέ πίσω από τον φορ Σέττο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Σέττο να χάνει δύο κλασσικές ευκαιρίες πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο.Στην πρώτη σε πλασέ του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού βρέθηκε το πόδι του Σπαθή να ανακόψει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή και στην δεύτερη του σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Εκεί που έδειχνε πως το ημίχρονο θα εξελισσόταν σε έναν ακόμα επιθετικό μονόλογο του Ολυμπιακού , ο Τζοβάρας παραλίγο να κάνει την ζημιά αφού ένα ξερό μακρινό σουτ κατέληξε στο δοκάρι του Καραγκιολίδη.

Στο 14' ήρθε το 0-1 με δυνατό σουτ του Λούγκου.Ο Ολυμπιακός στα επόμενα λεπτά έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι πρώτα με τον Θέο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Καμπλιώνη και έπειτα με τον Καμπλιώνη να δοκιμάζει το δυνατό πλάγιο σουτ και τον Παπαγιάννη να αποκρούει εντυπωσιακά.


Καμπλιώνης ,Θέος και Διβανές είχαν τρεις ακόμα ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν.

Στο β μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε.Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής ,κάτι που δεν του έβγαινε ιδιαίτερα στο κέντρο με αποτέλεσμα να δίνει στον Ρήγα κάποια κατεβάσματα.Πάντως η ομάδα μας δεν κινδύνεψε ούτε μία φορά ,ενώ έχασε και δύο σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 0-2.Στο 80' ο Σεχολάρι πίεσε τον Γκάγκα έγινε κάτοχος της μπάλας κοντά στη μεγάλη περιοχή της γηπεδούχου ομάδας, σήκωσε το κεφάλι κι "έστρωσε" την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Καμπλιώνη, του οποίου το πλασέ απομακρύνθηκε δύσκολα από τον Παπαγιάννη με τα πόδια.
Στο 90 ψιλοκρεμαστό σουτ του Σεχολάρι απομακρύνθηκε και πάλι από τον πορτιέρο του Ρήγα.



Ρήγας : Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Κυριάκος (58' Παπαγεωργίου), Χατζησταμάτης (66' Τσελεπής), Τζοβάρας, Τσιώλης, Νασιακόπουλος (78' Γεωργατζής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Δ. Κόκκας, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος, Διβανές (76' Σάββας), Κόλα, Θέος (67' Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης (89' Μέμος), Σέττος (59' Σεχολάρι)



Κάρτες: 
 62’ Παπαγεωργίου, 71’ Γκάγκας, 88’ Καρλιάμπας-31’ Γελαδάρης, 52’ Κόλα, 69’ Α. Κόκκας



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Θεοχάρης δεν είχε προβλήματα.




Μας άρεσε.... 
O Καμπλιώνης δίνει κίνηση και ρυθμό στην ομάδα.Καλή εμφάνιση σε αντίθεση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας έκανε και ο Γελαδάρης.
Δεν μας άρεσε...
Το γεγονός πως ακόμα και σήμερα το γκολ ο Ολυμπιακός το «πήρε» από αμυντικό μέσο...



Είπαν:

Μπακάλης:«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, ευχαριστώ πολύ τον υπέροχο κόσμο του Βελεστίνου, ευχαριστώ και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι για μία ακόμα φορά ήταν κοντά στην ομάδα.

Ήταν μία από τις όμορφες στιγμές της ζωής μου να με τιμήσει μία ομάδα στην οποία έχω δώσει τη μισή μου ζωή. Νιώθω άβολα, γιατί δεν ήθελα να είμαι αντίπαλος και να κερδίσω τον Ρήγα Φεραίο, όμως έτσι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Θα μου μείνει το γεγονός ότι πέρασα όμορφες στιγμές σ’ αυτό το γήπεδο και το σημερινό παιχνίδι ήταν ξεχωριστό για μένα.

Αγωνιστικά νομίζω ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά, είχαμε ρυθμό και στα 45 λεπτά. Γενικά ως παιχνίδι ήταν πολύ καλό, γρήγορο και δυνατό. Συνάμα ήταν ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε ένα, ανταγωνιστικό αντίπαλο, καθώς από το Βελεστίνο δεν περνούν εύκολα ομάδες και εγώ το ξέρω καλύτερα από όλους.

Νομίζω, ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και να πετύχουμε δεύτερο γκολ, μέσα από τις φάσεις που δημιουργήσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος δυνάμωσε, ήταν πιο δυνατός  και πιο αποφασιστικός. Εμείς από την πλευρά μας διαχειριστήκαμε το υπόλοιπο του παιχνιδιού καλά πιστεύω, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, εκτός από κάποιες στατικές φάσεις.

Ωστόσο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αγωνιστικοί, όπως το τελευταίο  διάστημα. Για μια ακόμα φορά θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αποκτάμε νοοτροπία νικητή. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, θα τους χρειαστούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρήγα Φεραίου,  καλή δύναμη και καλό υπόλοιπο στη χρονιά. Είναι μια μαχητική ομάδα, που ξέρει να αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο παιχνίδ»

Λούγκος :«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το ματς και ξέραμε που θα «χτυπήσουμε» τον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουμε.
Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε ενωμένοι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας, που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός έδρας. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.
Είμαι χαρούμενος που σκόραρα σήμερα και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει, αλλά η προσπάθεια είναι συνολική. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την δύναμη και το πάθος που έδειξαν σήμερα»»

Σπαθής: «Στην ομάδα αυτή ποτέ δεν έχουμε μάθει να είμαστε σε ευνοϊκή θέση.Το θέμα είναι να μην υπάρξει απογοήτευση. Είχαμε πολλές πτώσεις ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας στο β μέρος.Είχανε και την εύνοια του διαιτητή σε ορισμένα σφυρίγματα.Το είχα ξαναπεί από το καλοκαίρι, αν η ομάδα είχε 1-2 προσθήκες αυτή τη στιγμή θα ήταν παραπάνω, όχι από τη ζώνη, κι από πολλές άλλες ομάδες.»




Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Βελεστίνο και ήταν...περισσότεροι από τους φίλους του Ρήγα.
  • Τιμήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τη διοίκηση του Ρήγα ο Λάκης Μπακάλης, για την προσφορά του στο σύλλογο του Βελεστίνου. 
  • Μάλλον...άτοπες οι δηλώσεις του Σπαθή περί διαιτητικής εύνοιας αφού η μοναδική φάση που θα μπορούσε να θεωρηθεί αμφισβητούμενη ήταν αυτή του 80' η οποία και δεν κατέληξε κάπου.
  • 13 τελικές προσπάθειες είχε ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με 3 που είχε ο Ρήγας.
  • Από τις 13 τελικές οι 10 ήταν εντός στόχου με τον πορτιέρο Παπαγιάννη να είναι ο...καλύτερος παίκτης της ομάδας του Βελεστίνου.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...