Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ρεπό και γιορτή για τους παίκτες!

Μέσα σε γιορτινό κλίμα ολοκληρώθηκε σήμερα η προπόνηση των ερυθρολεύκων, καθώς οι παίκτες θα λάβουν ολιγοήμερη άδεια ενόψει των Χριστουγέννων.
Μετά και  την πρωινή προπόνηση και πριν ο κάθε παίκτης ταξιδέψει στην πόλη του, τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είχαν επιφυλάξει για όλους μία έκπληξη:
Οργάνωσαν μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή στα γραφεία του Συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου μοίρασαν γλυκά και φιάλες κρασί του Συνεταιρισμού Αγχιάλου «Η Δήμητρα» στους παίκτες, το προπονητικό team αλλά και στους εργαζομένους.

Μετά και τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, τα μέλη του Δ.Σ. του  Συλλόγου θέλησαν με αυτή τη γιορτή να δείξει και έμπρακτα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πως βρίσκεται δίπλα του και πως όλα θα κυλήσουν θετικά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και έδωσαν ραντεβού στις 27 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που έχει οριστεί η επόμενη προπόνηση.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε , σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους υποστηρικτές του καλά Χριστούγεννα με υγεία κι ευτυχία και ευχαριστεί τον Συνεταιρισμό Αγχιάλου «Η Δήμητρα» για την προσφορά των κρασιών για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...