Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Με Φοίβο οι άνδρες!

Τον Φοίβο Λάρισας φιλοξενεί στο ΕΑΚ του Βόλου το Σάββατο (16/12) ο Ολυμπιακός Β. για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου τονίζεται:

«Τον Φοίβο Λάρισας υποδέχεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 16.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Η ομάδα μας έχοντας το απόλυτο με 7 νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια υποδέχεται την ομάδα του Φοίβου Λάρισας, η οποία αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας παράλληλα να προσφέρει και όμορφο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα έχουν απόντες  τον Θόδωρο Ίλτσογλου, που θα βρίσκεται εκτός Βόλου, τον Νίκο Τσαπράζη  και τον Κώστα Κολιό.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, που έχουν καταφέρει να έχουν τον Ολυμπιακό του Βόλου μας στην κορυφή και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας». 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...