Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Ενιαίος ,ακέραιος ,ενισχυμένος!

Οι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.


Οι δεκαπέντε υποψήφιοι απευθύνουν κάλεσμα-πρόσκληση στα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8/11. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλοι εμείς που απαρτίζουμε το ενιαίο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στις εκλογές της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2017, απευθύνουμε στα μέλη του Συλλόγου μας κάλεσμα-πρόσκληση για την συμμετοχή όλων όσων έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.
Η ογδοντάχρονη ιστορία του Συλλόγου μας, η σημαντική παραγωγή αθλητικών επιτυχιών και κοινωνικού έργου, δεν επιτρέπεται να αφήσουν κανέναν απόντα από αυτές τις εκλογές.
Όλοι εσείς που έχετε φέρει τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου 1937 πρωταγωνιστή στο αθλητικό στερέωμα της Μαγνησίας και όχι μόνο, δώστε με την συμμετοχή σας στις εκλογές, την δύναμη να συνεχίσουμε με επιτυχία την πορεία του Συλλόγου μας στο Μέλλον.
Όλοι εμείς οι υποψήφιοι θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι καταστατικές αρχές του Συλλόγου μας είναι ο μοναδικός και απόλυτος οδηγός για τις αποφάσεις μας.
Επειδή στην εποχή μας εύκολα οι αξίες αμφισβητούνται και τα πρότυπα αλλοιώνονται από παράγοντες κέρδους και προβολής σας καταθέτουμε την δέσμευση όλων μας ότι ο Σύλλογος θα παραδοθεί από εμάς μετά το τέλος της θητείας μας στο επόμενο ΔΣ
1) ΕΝΙΑΙΟΣ με όλα τα τμήματα του σε λειτουργία και αντιπροσώπευση στο Διοικητικό Συμβούλιο.
2) ΑΚΕΡΑΙΟΣ με το όνομα, τα χρώματα και το σήμα που θα παραλάβουμε.
3) ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ στις αθλητικές επιδόσεις των τμημάτων του, στην κοινωνική προσφορά και παρουσία και στην καρδιά των χιλιάδων φίλων του.
Με την συναίσθηση της ευθύνης που θα αναλάβουμε έναντι των 800 και πλέον παιδιών των Ακαδημιών μας των 80 αθλητών και αθλητριών των αγωνιστικών ομάδων μας, των προπονητών και παραγόντων, των γονιών που στηρίζουν την προσπάθεια μας ,αλλά και όλων των Μελών της αθλητικής μας οικογένειας σας καλούμε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 να δώσετε μαζικό παρόν και με την ψήφο σας να σηματοδοτήσετε μια νέα πορεία συλλογικών επιτυχιών και ατομικών βραβεύσεων για τις αθλήτριες και τους αθλητές μας».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...