Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ο κόσμος έδωσε απαντήσεις!↻

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 0-2 από τον Ν.Π.Σ.

Η ομάδα μας αν και δεν υστέρησε από τον αντίπαλό της ,δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.
Η ομάδα του Ν.Π.Σ κάνοντας πιο ορθολογικό παιχνίδι μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχε , διαχειρίστηκε το παιχνίδι καλύτερα.

Πολλές προκλήσεις από τον Αχιλλέα Μπέο και την συνοδεία του στις οποίες «τσίμπησαν» οι οπαδοί του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται η ομάδα να τιμωρηθεί.

Μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας ο τραυματισμός του Ανδρέα Κόκα που ίσως αποδειχτεί σοβαρός.

3500 κόσμος έδωσε το παρόν στις κερκίδες βροντοφωνάζοντας στο τέλος του αγώνα "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" 





Ο Κώστας Μπράτσος «έστησε» την ομάδα ως εξής:Κουτσικος στο τέρμα , Α.Κόκας στα αριστερά και Καραμπάς στα δεξιά της άμυνας , Κραγιόπουλος και Νόνης αμυντικό κεντρικ δίδυμο , Τόσκας και Βασίλιεβιτς ως αμυντικοί μέσοι .Στα φτερά ήταν οι Μέμος και Κόκας ενώ Βαρούχας και Θέος ήταν στην επίθεση.

Ο ΝΠΣ ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι.Σε μία φάση που ξεκίνησε από το κέντρο ,ο Βασίλιεβιτς έχασε την μπάλα με φάουλ από τον Γκαρσία ,αυτός έβγαλε τετ α τετ τον Ηλιόπουλο και έγινε το 0-1.
Ο Ολυμπιακός που είχε ξαναβρεθεί στην ίδια δυσχερή θέση και στο παιχνίδι με την Νίκη προσπάθησε να συνέλθει γρήγορα.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε στο 18', με τον Θέο να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει από την αριστερή πλευρά, αλλά ο Ντόσης έδιωξε σωτήρια τη μπάλα πάνω στην γραμμή αφού ο Μπουργάνης είχε εξουδετερωθεί.

O Θέος στο 30' είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε δύο ακόμα μικροευκαιρίες με μία παράλληλη σέντρα του Βαρούχα να περνά ανεκμετάλλευτη και ένα σουτ του Κόκα να μπλοκάρει ο Μπουργάνης.

Στο β μέρος ο Ευθυμιάδης αντικατέστησε τον  Θέο.Στο 50' ο Καραμπάς είχε ένα πολύ δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Μπουργάνης.
Στο 55' ο Τόσκας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα από δεξιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Μπουργάνη.

Στο 72' ο Τόσκας ανέτρεψε τον Μάντζη, με τον διαιτητή Γκορτσίλα να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμων. 

Ουσιαστικά μετά την διακοπή το παιχνίδι έληξε.
Δυστυχώς η κακοτυχία «χτύπησε» τον Α. Κόκα λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Κόκας, Καραμπάς (53' Καράμπελας), Νόνης, Κραγιόπουλος (64' Σέττος), Τόσκας, Μέμμος (53' Καράμπελας), Βασιλίεβιτς, Θέος (46' Ευθυμιάδης), Βαρούχας (86' Καρβούνης), Κόκας.

ΝΠΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος (45'+2' λ.τρ. Τζελίδης), Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα (52' Δεμηρτζόγλου), Καμπαγέρο (68' Ζέρης), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (86' Σαλαμούρας).




Κάρτες: 
 Βαρούχας, Ευθυμιάδης - Καμπαγέρο,  Ηλιόπουλος.

Μας άρεσε.... 

Δεν μας άρεσε...




Ο «κόραξ» του αγώνα
Μέτρια η διαιτησία του Γκορτσίλα ,χωρίς να έχει τις δύσκολες φάσεις.
Σωστά καταλογίστηκε το πέμπτο φετινό πέναλτι για τον Ν.Π.Σ.Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μέμου.
Χαρίστηκαν δύο κίτρινες κάρτες σε Ηλιόπουλο και Πέντα.

Είπαν:

Μπράτσος:«Σήμερα ερχόμασταν, για να ανταποκριθούμε σε ένα παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι για μας είχε ιδιαιτερότητα πέραν των εξωαγωνιστικών δεδομένων. Προσπαθούσαμε να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν σαν έναν κανονικό αγώνα, που για μας είχε και πάρα πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας και αυτό που θέλαμε να κάνουμε σε σχέση με τα παιχνίδια που είχαμε δει και την ανταπόκριση των άλλων αντιπάλων με τη συγκεκριμένη ομάδα, ήταν να προσπαθήσουμε να πάρουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, να τους βάλουμε σε κατάσταση άμυνας και να μην επιτρέψουμε, ειδικά στο χώρο του κέντρου, να κάνουν το παιχνίδι τους.

Καθοριστικό για μας ήταν το πρώτο τέταρτο του αγώνα, όπου ενώ προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό που είχαμε πει, να πάρουμε την μπάλα, δύο και τρεις φορές βρεθήκαμε, ενώ είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας, με τους αντιπάλους στην πλάτη μας από κάποιες αργές αμυντικές μεταβάσεις. Δηλαδή, όταν χάναμε την μπάλα κυρίως από λάθος μεταβιβάσεις, η ποιότητα του αντιπάλου, που προσπαθούσε να παίξει γρήγορα και κάθετα στη δική μας πλάτη, έφερε το γκολ γρήγορα.

Στόχος μας ήταν να πιέσουμε ψηλά και να τους περιορίσουμε στο δικό τους επιθετικό παιχνίδι. Με δεδομένο αυτό, συνεχίσαμε να προσπαθούμε πάλι στο πρώτο ημίχρονο να κερδίσουμε μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι σε ένα μεγάλο βαθμό αυτό το καταφέραμε, χωρίς όμως να έχουμε σημαντικές ευκαιρίες.

Πατούσαμε στην περιοχή, είχαμε την ευκαιρία με το σουτ του Θέου, κερδίσαμε πολλές στατικές φάσεις έξω από την περιοχή, που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο βλέποντας, αν βάλουμε το πρόσημο συν-πλην, ότι μπορούμε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο ορθολογικά. Θεωρώ ότι μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ ήμασταν η ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει στον αγωνιστικό χώρο και οι αντίπαλοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να βρεθούν στην πλάτη μας. 

Ήταν καθοριστικές οι ευκαιρίες που χάθηκαν, η κεφαλιά του Τόσκα και το πλασέ  του Βαρούχα. Και πάλι από μία φάση που πάλι είχαμε κατοχή της μπάλας, χάθηκε η μπάλα στο χώρο του κέντρου και βρεθήκαμε πάλι με ολιγαριθμία μέσα στην περιοχή μας και ήρθε το πέναλτι κι εκεί θεωρώ ότι τελείωσε το παιχνίδι λόγω εξωαγωνιστικών γεγονότων, για τα οποία δεν αρμόζει να ασχολούμαστε, γιατί θεωρώ η θέση μας είναι να προστατεύουμε και να πρεσβεύουμε το ποδόσφαιρο και να προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο με τους ποδοσφαιριστές. Από το 70’ και μετά η διακοπή αυτή, μας αποσυντόνισε και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε κι εκεί ουσιαστικά έληξε το παιχνίδι.

Θέλω να σταθώ σε δυο τρεις φάσεις που μπορούσαμε κι εμείς να διεκδικήσουμε κάτι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πατούσαμε περιοχή και μπορούσε να μας έχει δοθεί πέναλτι με χέρι στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποιες φάσεις κόβονταν πολύ εύκολα σε μας με φάουλ, ενώ αντίθετα δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση η αντίπαλη ομάδα. Θέλω να δω με προσοχή πως δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, γιατί υποπτεύομαι ότι έχει γίνει φάουλ στον Βασίλιεβιτς κι από εκεί επήλθε η αντεπίθεση.

Στα παιδιά προσπαθούσαμε να τους τονώσουμε την ηρεμία τους στις προπονήσεις της εβδομάδας, αλλά σίγουρα οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές. Είναι παιδιά με συναισθήματα, ανθρώπινες οντότητες, έχουν σκέψη, αισθήματα, ζωή πέρα από το ποδόσφαιρο. Βρίσκονται σε μία ομάδα, η οποία τους τα παρέχει όλα και ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν έχουν δεχτεί αυτό που για μένα αξίζουν. Γιατί δουλεύω μαζί τους καθημερινά και αξίζουν αυτά τα παιδιά πάρα πολλά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει συνέχεια, είναι μία ιστορική ομάδα, το έδειξε σήμερα, οι φίλαθλοί του είναι κοντά. Μένουμε εδώ, αυτό το παιχνίδι πέρασε στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε με ηρεμία το μέλλον και να δούμε τη συνέχεια. Δε θέλω να προτρέχω ούτε θετικά ούτε αρνητικά για τον τραυματισμό του Ανδρέα Κόκα, θέλω να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το μέγεθος του τραυματισμού του. Του εύχομαι να είναι μικρός ο τραυματισμός του και να συνεχίσουμε».»

 : «

Βαρούχας :«Ό,τι και να πούμε, κάθε Κυριακή προσπαθούμε όλοι οι συμπαίκτες μου. Σήμερα έδειξε ο ΝΠΣ ανωτερότητα από μας είτε μέσα στο γήπεδο, είτε έξω από το γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εμείς κάθε Κυριακή και όλη την εβδομάδα προσπαθούμε. Δυστυχώς έχουν γίνει κάποια λάθη, όχι κάποια, αλλά πολλά λάθη από την αρχή του καλοκαιριού. Εγώ προσωπικά ήρθα το καλοκαίρι και έβλεπα δέκα, δεκαπέντε άτομα δίπλα από τον κ. Μποτσιβάλη, τον πρόεδρό μας. Που πήγαν όλοι αυτοί; Έχει μείνει μόνος του. Καλώς κακώς βάζει τα λεφτά του, οι άλλοι κύριοι που ήταν δίπλα του, που ξέρουν από το ποδόσφαιρο πού είναι να τον στηρίξουν;

Εμείς δυστυχώς έχουμε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών και είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, που είναι άνδρες με έφηβο μαζί. Δεν έχουν τα ψυχικά αποθέματα να τραβήξουν κάποια πράγματα στην ομάδα. Σήμερα πληρώσαμε την απειρία μας.

Δυστυχώς, επειδή ζούμε στην  Ελλάδα το 2017, πρέπει να έχεις και λίγη βοήθεια και λίγη τύχη από εξωτερικούς παράγοντες.

Τώρα είμαστε στο -11. Ό,τι και να πούμε, εμείς ήρθαμε το καλοκαίρι για να αντιπροσωπεύσουμε αυτό τον μεγάλο Σύλλογο. Και όντως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και τεράστιος ο Σύλλογος, αλλά αυτά τα παιδιά κι εγώ μαζί κάνουμε ό,τι μπορούμε κάθε Κυριακή. Αλλά είναι μέχρι εκεί. Δε θέλω να ρίξω τις ευθύνες σε άλλους, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαν να κάνουν κάποιες προσθήκες παραπάνω.

Δεν περιμέναμε τον ΝΠΣ, αν νικήσουμε να πάμε στο -5 ή τώρα που αυξήθηκε η διαφορά μας. Αλλά για να φτιάξεις και μία ομάδα χρειάζεται να έχεις κι ένα καλό κλίμα. Όχι πως δεν έχουμε αποδυτήρια, αλλά είναι πολλά που δεν έχουν βγει στη φόρα από συμπεριφορές, είτε από ποδοσφαιριστές είτε από παράγοντες, είτε έξω από την ομάδα, με σκοπό να δημιουργήσουν θέματα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου με το που φορέσεις τη φανέλα, σου δίνει κατευθείαν άλλη αίσθηση το πού βρίσκεσαι. Εμείς θα φύγουμε, θα έρθουν άλλοι κι άλλοι. Οι άνθρωποι που είναι εδώ στην πόλη, πού είναι να βοηθήσουν την ίδια την ομάδα και να την αγκαλιάσουν; Μήπως όλοι κοιτάζουν μία θέση στην ομάδα και μία καρέκλα;

Από το καλοκαίρι που ήρθα, ήταν γύρω από τον κ. Μποτσιβάλη όλοι μαζί να βοηθήσουν. Θα μιλήσω για τρία πράγματα . Το πρώτο είναι ο κ. Μπράτσος. Είμαι πολύ περήφανος που τον έχω προπονητή μου για ένα λόγο. Ξέρετε πολύ καλά ότι οι πιο πολλοί προπονητές και τα χαρτάκια παίρνουν και στήνονται και κάνουν χίλια δυο. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην είναι τόσο έμπειρος, αλλά είναι έντιμος κι έχει αμελήσει και την οικογένειά του κι έχει καθίσει κι έξι ώρες στο βίντεο.

Το δεύτερο για τον κ. Μποτσιβάλη και τα σχόλια που ακούγονται. Καλώς ή κακώς μέχρι εκεί ξέρει ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο χρηματοδότης στην ομάδα. Οι κύριοι από πέρσι, πρόπερσι πού είναι γύρω του τελικά; Γιατί οι μάσκες πέσανε τις τελευταίες 15 ημέρες. Γιατί εγώ είδα μόνο τον κ. Μποτσιβάλη, τον κ. Πολύζο και τον Θοδωρή Νικολόπουλο που ήρθε τις τελευταίες 15-20 ημέρες. Όταν πας για πρωτάθλημα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

 (σ.σ. στο σημείο αυτό επεξήγησε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα  και τελευταία στιγμή για να μην εκτεθούν έκαναν πίσω).

Το τρίτον είναι για το ρόστερ. Φτιάχτηκε όπως φτιάχτηκε με τον κ. Ζιώγα να φεύγει, να έχει κάνει τις επιλογές του από το καλοκαίρι και να μένουμε μόνοι μας. Πιστέψτε με, εγώ μέχρι τον ΑΟ Χανιά έχω παίξει, Β’ Εθνική και μετά Γ’ Εθνική και Α’ τοπικό στην Κρήτη, κανένα παιδί από την ομάδα δεν έπιασε το κινητό του στο ημίχρονο, ούτε να τον πιάσουν και να του πούνε πάρε και κάνε... Όλοι δίνουν την ψυχή τους, από τον πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που πραγματικά έδειξε ότι είναι μεγάλος ο Σύλλογος και δεν πρόκειται να χαθεί όπου και να είναι, όταν υπάρχουν φίλαθλοι, υγιείς φίλαθλο»



Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 3500 κόσμος βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό. Το κάτω διάζωμα ήταν κατάμεστο και πολύς κόσμος καθόταν όρθιος αφού δεν άνοιξε το πάνω διάζωμα.
  • Είκοσι δύο φίλοι του ΝΠΣ κάθησαν στο βόρειο πέταλο.Ανάμεσά τους ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος εισήλθε με συνοδεία οκτώ περίπου ατόμων.
  • Πράγματα και θάματα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα.Ένα από τα άτομα της συνοδείας του κ.Μπέου προσπάθησε να επιτεθεί στον Γιώργο Θέο .Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.
  • Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος ήρθε πάνω από την φυσούνα και αρχικά τα έβαλε με τον Γιώργο Μποτσιβάλη βρίζοντας τον χυδαία αυτόν και την γυναίκα του.Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου έβγαλε ένα κινητό και άρχισε να τον καταγράφει.Έτσι ο κ.Μπέος στράφηκε κατά του διαιτητή του αγώνα αλλά και σε όποιον καθόταν γύρω από την φυσούνα μπροστά στα έκπληκτα μάτια και αυτιά των αστυνομικών.
  • Με το που έγινε το 0-2 δόθηκε άμεσα η εντολή σε δύο άτομα από την συνοδεία του να κρεμαστεί ένα πανό που έγραφε «μια πόλη μια ομάδα».Αυτό εξαγρίωσε όπως ήταν φυσικό τους φιλάθλους του Ολυμιακού που προσπάθησαν να φτάσουν στο πέταλο αλλά απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
  • Μετά το επεισόδιο δόθηκε η εντολή να απομακρυνθούν όλοι από την κερκίδα του βόρειου πετάλου κάτι που έδωσε την αφορμή να εκδοθεί ανακοίνωση του...Δήμου Βόλου!! κατά του αστυνομικού διευθυντή κου Τόλια.
  • Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν εξέδωσε και η Νίκη Βόλου καλόντας τις δικαστικές αρχές να παρέμβουν για τα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της πόλης.
  • Σοβαρά τραυματίστηκε ο Ανδρέας Κόκας ο οποίος έφυγε σφαδάζοντας από το γήπεδο.Αύριο θα υπάρχει καλύτερη εικόνα αφού θα υποβληθεί σε μαγνητική.
  • Μεγάλος ήταν ο εκνευρισμός στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.
  • Φυγαδεύτηκε ο Α.Μπέος από τους αστυνομικούς αφού μεγάλη μερίδα οπαδών βγήκε έξω από το γήπεδο και προσπάθησε να μπλοκάρει τα αυτοκίνητα και να τον προπυλακίσουν.Ο τέως Δήμαρχος έφυγε πάντως χωρίς κανένα περαιτέρω πρόβλημα.
  • «Για εμάς όλα Βόλος για σένα όλα τζόγος » έγραφε πανό στο κέντρο του γηπέδου.
  • «Πουλάτε ιδεολογίες γίνεστε τσιράκια και ο χοντρός σας δίνει τα εικοσαρακια» ένα άλλο πανό ανέφερε.


Το ηχητικό που δημοσίευσε το magnesianews:






To βίντεο του αγώνα:


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...