Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές με παρεμβάσεις!

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Ερασιτέχνη.


Για τις συγκεκριμένες εκλογές έγινε πολύ λόγος την τελευταία εβδομάδα λόγω της αναβολής αλλά και λόγω της υποψηφιότητας τριών μελών της Δ.Ε. της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την διαδικασία και τους υποψηφίους είναι η παρακάτω:

Η Εφορευτική Επιτροπή του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 1937 ανακηρύσσει τους υποψήφιους για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου που θα γίνουν 8/11/2017 και ώρες 17.00 – 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου (Θύρα 6).

Αυτοί είναι :
ΖΑΧΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΠΕΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΡΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΑΧΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ του ΠΛΑΤΩΝΑ
ΣΤΑΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΣ ΙΑΣΩΝ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


Για τις εκλογές εξέδωσαν μια τουλάχιστον...περίεργη ανακοίνωση οι Austrian Boys.Χωρίς να καθιστούν κάτι σαφές ,φωτογραφίζοντας όμως την διοικούσα του ποδοσφαίρου ,αποκαλούν κάποιος από τους υποψηφίους ως «ύποπτα άτομα με δόλο!!»
Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη ανακοίνωση δημιουργεί πολλαπλά ερωτηματικά για το πως ο δυναμικότερος σύνδεσμος του Ολυμπιακού αφήνει τα συγκεκριμένα άτομα να διοικούν την ομάδα και δεν αντιδρούν....

Η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη έχουμε εκλογές στον Ερασιτέχνη της ομάδας μας. Είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών για τους λόγους που όλοι ξέρουμε. Καλούμε τους φίλαθλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών και να επιλέξουν τα σωστά άτομα, τα οποία διασφαλίζουν την ηρεμία, ισορροπία και ασφάλεια της ομάδας. Οι απαιτήσεις της λειτουργίας του Ερασιτέχνη απαιτεί άτομα εργάτες, που αγαπούν την ομάδα πραγματικά και όχι άτομα ύποπτα που κρύβει δόλο η υποψηφιότητά τους».






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...