Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Μία γροθιά...!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας ....
...να δώσουν δυναμικό "παρών" στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΝΠΣ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 "Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει δυναμικό «παρών» αυτή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον ΝΠΣ.
Φίλε Ολυμπιακέ Βόλου, η παρουσία σου στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου αυτή την αγωνιστική είναι καταλυτικής σημασίας για την ομάδα μας. Το δυνατό χειροκρότημα και η θετική σου ενέργεια είναι σημαντικά για να εμψυχώσουμε και να στηρίξουμε τους παίκτες μας.

Ας μετουσιωθούμε όλοι στον 12ο παίκτη, δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας. Ας γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια, σεβόμενοι απόλυτα την 80χρονη ιστορία του Συλλόγου μας.

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΝΠΣ:
Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 10€
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών έως 17): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.
Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του".



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...