Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Αναβολή με παρασκήνιο

Αναβλήθηκαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Μάλιστα στην αναβολή των εκλογών υπάρχει και...παρασκήνιο.

Μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα 15 άτομα με ανάμεσά τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Μποτσιβάλης καθώς και ο Γιώργος Πολύζος.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ουσιαστικά οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου έθεσαν υποψηφιότητα ,κίνηση που σε μερικούς φέρεται ως διχαστική αφού έγινε αιφνιδιαστικά και την τελευταία στιγμή.

Η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής, που έχει αναλάβει να διενεργήσει τις εκλογές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ότι αυτές αναβάλλονται κι αντί για την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου θα γίνουν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, προκάλεσε την αντίδραση του μέλους της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου, κ. Γιώργου Μποτσιβάλη.

Σε δήλωσή του μάλιστα στο Magnesiasports τονίζει ότι κακώς πάρθηκε αυτή η απόφαση και πως ο κ. Κουσιαρής αρνήθηκε να μιλήσει με τον δικηγόρο κ. Βασίλη Μπακαλιάνο, όταν του το ζήτησε.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μποτσιβάλη στο Magnesiasports:

«Ενημερώθηκα για την απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής, να αναβάλει τις εκλογές, χωρίς να έχω αιτιολογημένη απάντηση και γι’ αυτόν τον λόγο και επειδή δεν είμαι εγώ ο δικηγόρος, ζήτησα από τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, κ. Κουσιαρή, να μιλήσει με τον δικηγόρο μας, κ. Μπακαλιάνο, για τη διαδικασία που προβλέπεται, και αρνήθηκε. Αυτό το θεωρώ προσωπικά απαράδεκτο ως Γιώργος Μποτσιβάλης. Τα συμφέροντα της Δ.Ε. είναι ο Ερασιτέχνης να έχει άμεσα διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή, και να λειτουργεί εύρυθμα, κι όχι να πηγαίνουν πιο πίσω οι εκλογές.


Πάνω σ’ αυτό το σκεπτικό λοιπόν ζήτησα από τον κ. Κουσιαρή να μιλήσει με τον δικηγόρο μας, γιατί πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να αναβληθούν οι εκλογές κι ότι θα έχει αντίκτυπο και στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος». 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...