Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Προκαλεί ο Δήμος Βόλου!

Με μία προκλητική προς τους Δημότες του ανακοίνωση απάντησε ο Δήμος για τα...«σχόλια» όπως αναφέρει που ακούστηκαν για το ΕΑΚ.
Αφορμή ήταν βέβαια η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ιστορικό γήπεδο του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή σχολιασμούς για το ΕΑΚ – «Τάκης Συνετόπουλος» και την κατάσταση στην οποία αυτό βρίσκεται οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι όποιες δυσλειτουργίες οφείλονται στην παλαιότητα του, αλλά και στην σποραδική χρήση των εγκαταστάσεων του. Άλλωστε το τελευταίο εκτεταμένο λίφτινγκ έγινε το 2009 με δαπάνες του Ολυμπιακού Βόλου, επί διοίκησης Αχιλλέα Μπέου.

Ειδικά, πάντως, για την περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου και του αγώνα της περασμένης Κυριακής, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι τόσο ο καθαρισμός, όσο και οι υπόλοιπες προετοιμασίες γίνονται με ευθύνη και δαπάνες της γηπεδούχου ομάδας. Παρά ταύτα οι υπηρεσίες του Δήμου βοήθησαν και σε αυτή την κατεύθυνση.

Και επειδή έχουν εύκολη την κριτική, να τονίσουμε ότι όλες αυτές οι εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης η χρήση του οποίου τόσο ενοχλεί, γίνονται με ευθύνη των ομάδων που το χρησιμοποιούν (Δάφνη, Βόλος ΝΠΣ).


Ας αντιληφθούν όσοι θέλουν να κάνουν τους παράγοντες και τους επενδυτές, ότι πρέπει να πληρώσουν ό,τι και ο τελευταίος δημότης που επιθυμεί να κάνει χρήση δημοτικών εγκαταστάσεων, που ανήκουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι εποχές που το έκαναν με δημόσιο και δημοτικό χρήμα και πλαστά τιμολόγια, πέρασαν ανεπιστρεπτί.»

Η «γκεμπελικού» τύπου ανακοίνωση ξεχνάει εντέχνως , να αναφερθεί στο πως με έξοδα του Δήμου Βόλου ανακαινίστηκε το Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης πριν το παραλάβει η ομάδα των "μπροστινών",αλλά και το πόσο πληρώνει ο ΝΠΣ στον Δήμο για να στεγάσει τους ποδοσφαιριστές του δωρεάν στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός βρήκε το ΕΑΚ σε κατάσταση «αποσύνθεσης» με τα κεντρικά αποδυτήρια κλειδαμπαρωμένα ,τις αίθουσες που χρησιμοποίησε ως αποδυτήρια χωρίς νερό ,τους πάγκους χωρίς καθίσματα και ξηλωμένους ,ενώ υπήρξε και κίνδυνος για τους παίκτες αφού οι σχάρες γύρω από τον χλοοτάπητα είναι σε πολλά σημεία σπασμένες και είναι επικίνδυνες για τραυματισμούς.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...