Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πρεμιέρα για ΕΣΚΑΘ

Αρχίζει σήμερα Πέμπτη (26/10) στις 18.30 το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ με τον αγώνα Ολυμπιακός Β.-Ανάληψη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.


Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρεται:

«Με την ΑΕΣ Ανάληψη Βόλου ανοίγει η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30, μετά την αποδοχή του κοινού αιτήματος των δυο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός  του Βόλου μας μετά την πανηγυρική πρόκριση στις 4 ομάδες του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ είναι έτοιμος να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος έχοντας ως στόχο στο τέλος της χρονιάς να είναι εκεί που αρμόζει στην ιστορία του, στην ΚΟΡΥΦΗ.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι, ώστε να αρχίσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να του δώσουν ώθηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη σηματοδοτώντας και τους στόχους της ομάδας.

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».

Επίσης η Δ.Ε. εξέδωσε και ευχετήρια ανακοίνωση για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΘ  περιόδου 2017-18 εύχεται σε όλες τις ομάδες, Διοικήσεις, αθλητές, προπονητές,  υγεία, αγωνιστική επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους στα μέλη της ΤΕΔ/ΕΣΚΑΘ, στους διαιτητές, στους κριτές των αγώνων και στους εργαζόμενους στα κλειστά γυμναστήρια που θα αγωνιστούν οι ομάδες μας».

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...