Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Με Ν.Π.Σ στο Κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αστέρα στο Ριζόμυλο.
Η τοπική ομάδα δεν μπόρεσε να σταθεί στην θεωρητικά "δεύτερη" ομάδα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα κέρδισε με σκορ 0-7 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει στην Νεάπολη την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου η οποία «πέρασε» δύσκολα το εμπόδιο του Αλμυρού.

Το 1-0 σημείωσε ο Μέμος στο 15' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καρβούνη από τα αριστερά. Το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων» πέτυχε ο Λούγκος στο 28' με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από προσπάθεια και σουτ του Καρβούνη (απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στο 37' έγινε το 3-0 με κεφαλιά «ψαράκι» του Χατζόγλου, ενώ στο 41' με ένα φοβερό σουτ του Μέμου έγινε το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επιθετικός και πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Στο 48' ο Αλαμάνης με προβολή έγραψε το 5-0, ενώ στο 67' μετά από μπαλιά του Αλαμάνη ο Ζάχος με ωραίο σουτ πέτυχε το 5-0. Στο 75' ο Τάσος Χατζόγλου με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα σημείωσε το 7-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα 10 τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Τσιότρας, Γιανούχος, Κατσίκης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Κωνσταντέλος, Μπόλκας, Μπλούχος, Ξέρας (46' Ζούκας), Γιώργης Κάρρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Γελαδάρης (68' Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Παπαϊωάννου (55' Πατσής), Χατζόγλου, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Λούγκος (68' Φραγκογιάννης), Αλαμάνης, Καράμπελας, Μέμος (55' Ζάχος).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...