Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ικανοποιεί ο Ολυμπιακός!

Την τρίτη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι πέτυχε ο Ολυμπιακός.
Σε ένα φιλικό παιχνίδι μεγαλύτερης δυσκολίας από τα προηγούμενα δεν έδειξε να έχει πρόβλημα και επικράτησε επί του Α.Ο Βελουχίου με 3-0.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε γρήγορα και επιθετικά και ικανοποίησε τους 400 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Ο Μιχάλης Ζιώγας παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Καραγκιολίδη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Καραμπάς και το αριστερό ο Ανδρέας Κόκας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Νόνης και Κραγιόπουλος. Οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς κινούνταν στον άξονα, οι Ευθυμιάδης και Μέμος κινούνταν στις πτέρυγες, με τον Θέο να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Σεχολάρι.

Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» στο 8' ο Γιώργος Θέος. Ο μέσος του Ολυμπιακού εκτέλεσε φάουλ, πέρασε τη μπάλα από το τείχος, την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0 ,ενώ ο Ανδρέας Κόκας διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού στο 15'.

Το 3-0 έγινε από τον Βασίλιεβιτς στο 27' μετά από....«ριμπάουντ» σε σουτ τυο Σεχολάρι.

Κάπου εκεί...έληξε το παιχνίδι αφού στο β μέρος δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο.Τόσο οι αλλαγές που έγιναν αλλά και ο σχετικά αδύναμος αντίπαλος , ώθησαν τους παίκτες μας να παίξουν κοντρολαρισμένο παιχνίδι χωρίς φάσεις και δεν απείλησαν να διευρύνουν το σκορ του αγώνα.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό θα είναι αυτό της Τετάρτης με αντίπαλο την Νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης (57' Κούτσικος), Καραμπάς (80' Παπαϊωάννου), Α. Κόκας (39' Αγγελής), Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας (80' Χατζόγλου), Βασίλιεβιτς (65' Λούγκος), Ευθυμιάδης (70' Δ. Κόκας), Μέμος (60' Γελαδάρης), Θέος (70' Καράμπελας), Σεχολάρι (65' Αλαμάνης)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...