Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πλασματική ισοπαλία με Νίκη!

Ισοπαλία παραχώρησε ο Ολυμπιακός στο τρίτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στα πλαίσια της προετοιμασίας του.


Αν και πολύ πιο καλός και έτοιμος από την αντίπαλό του δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις αρκετές ευκαιρίες που είχε και μοιραία παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Νίκη.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με τερματοφύλακα τον Καραγκιολίδη , δεξί μπακ τον Καραμπά ,αριστερό τον Γελαδάρη , ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Τόσκας και Νόνης.Ο Κραγιόπουλος ήταν αμυντικός μέσος ενώ ο Ευθυμιάδης έπαιξε πιο μπροστά του.Ο Βασίλιεβιτς ήταν επιτελικός μέσος ενώ στο δεξί φτερό της επίθεσης αγωνίστηκε ο Θέος ,στο αριστερό ο Βαρούχας και ο Σεχολάρι φορ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ευχαριστώντας τους χιλιάδες φίλους τους.Με την έναρξη του παιχνιδιού άρχισαν να πιέζουν την εστία του Τζήμα με μία σέντρα του Βαρούχα να μην μπορεί να πιάσει το γυριστό σουτ ο Σεχολάρι που βρέθηκε με την πλάτη στην εστία του Τζήμα , ενώ το σουτ του Βαρούχα αποκρούστηκε από σώματα αμυντικών.
Στο 14' φάουλ του Θέου πέρασε άουτ ,ενώ πλασέ του Ευθυμιάδη μπλόκαρε ο Τζήμας που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου.

Στο 20' νέο σουτ του Θέου δεν ανησύχησε τον Τζήμα ενώ σε όλο αυτό το διάστημα η Νίκη κατέβηκε από την σέντρα μόλις μία φορά στο 19΄με μία σέντρα που δεν είχε τύχη.

Η πρώτη μεγάλη κλασσική ευκαιρία ήρθε στο 26' όταν ο Βαρούχας έκανε την μικρή σέντρα-πάσα βγάζοντας τον Σεχολάρι σε πλεονεκτική θέση ,αυτός έπιασε την κεφαλιά με τον Τζήμα να αποκρούει ενστικτωδώς.

Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός σταμάτησε να επιτίθεται και η Νίκη βρήκε την ευκαιρία να ισορροπήσει το παιχνίδι και να πραγματοποιήσει την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 42' με ένα σουτ του Γενιτσαρίδη που έφυγε πολλά μέτρα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε και πάλι τεράστια ευκαιρία με τον Τζήμα να αποκρούει με τις γροθιές το καλοζυγισμένο σουτ του Θέου από θέση μέσα δεξιά της περιοχής, ενώ στο 45’ προβολή του Τόσκα πέρασε πάνω από τα δοκάρια έπειτα από αδυναμία του Τζήμα να μπλοκάρει μετά από φάουλ του Βαρούχα.

Το ημίχρονο έληξε με τον Καραγκιολίδη να μη έχει χρειαστεί να επέμβει ούτε μία φορά στο παιχνίδι!

Στο β μέρος ο Ζιώγας έριξε και δεύτερο επιθετικό ,τον Σέττο.Ο Ολυμπιακός άρχισε και πάλι να επιτίθεται με τον Ευθυμιάδη στο 55΄να μην μπορεί μέσα από την περιοχή ενώ στην επιστροφή της φάσης του σου του Σέττου απέκρουσε με τα πόδια ο Τζήμας.

Από κόρνερ του Ευθυμιάδη  ο Θέος δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Τζήμα, που απέκρουσε, αλλά ο Νόνης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά κάνοντας το 1-0.

Η Νίκη ευτύχησε να σκοράρει στην επικίνδυνη φάση που δημιούργησε.Ο Καραγκιολίδης απέκρουσε αρχικά σουτ του Γαρυφαλλόπουλου αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ιορδανίδη που σκόραρε.

Μετά την ισοφάριση της Νίκης ο ρυθμός έπεσε με την επόμενη ευκαιρία να γίνεται στο 71' από λανθασμένο γύρισμα του Μωησιάδη.Στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Ευθυμιάδη κατέληξε άουτ ενώ στο 75 ο Τζήμας απέκρουσε τόσο το φάουλ του Θέου ,όσο και το σουτ του Ευθυμιάδη ενώ στο 86΄κεφαλιά του Σέττου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο αγώνας τελείωσε με μία ακόμα κλασική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όταν ο Κραγιόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ ο Τζήμας έχασε την φάση με τους αμυντικούς της Νίκης να αποκρούουν πάνω στην γραμμή κρατώντας το «πλασματικό» 1-1!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Καραμπάς (66’ Δήμος Κόκας), Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Θέος (79’ Μέμος), Ευθυμιάδης (88’ Αλαμάνης), Βαρούχας (46’ Σέττος), Σεχολάρι (71’ Λούγκος)


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Γενιτσαρίδης (77’ Βουρδάκης), Δημολιός, Μωυσίδης, Βέργος, Μέτσε, Τσιανάκας (56’ Λάιος), Ιορδανίδης (83’ Σιώμος), Ματθαίου (46’ Γιαλαμίδης), Μπάιριτς (87’ Σφονδυλιάς), Γαρυφαλλόπουλος


Μικρά & πικάντικα


  • Περίπου 2.500 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Η πλειοψηφία ήταν ως συνήθως φίλοι του Ολυμπιακού ,ενώ οι οπαδοί της Νίκης κάθισαν στο πέταλο και ήταν περίπου 700.
  • Στις κερκίδες παραβρέθηκε ο παλιός πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Τόρης.
  • Δρακόντια ήταν τα μέτρα της αστυνομίας και δεν προξενήθηκαν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων.Πάντως μικροεπεισόδια έγιναν κατά την είσοδο των οργανωμένων του Ολυμπιακού από μια μειοψηφία που δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο και παραβίασε την θύρα. 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...