Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Φαβορί ο Βαζάκας!

Μέσα στην εβδομάδα ξεκαθαρίζει το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό.

Αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο των ερυθρολεύκων είναι ο Γιώργος Βαζάκας.Μάλιστα ,σύμφωνα με πληροφορίες ,οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα αφού η διοίκηση θέλει να «τελειώσει» με το θέμα προπονητή και να αρχίσει να χτίζει την ομάδα της νέας χρονιάς.

Ο Γρεβενιώτης κόουτς είχε ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα την περίοδο 1998-2000 ,όταν με τον Ολυμπιακό Βόλου κέρδισε το πρωτάθλημα Γ Εθνικής με 15 νίκες ,3 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες.Την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός τερμάτισε 9ος στην Β' Εθνική και έπειτα από 58 αγώνες ο Βαζάκας αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα.

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012 επέστρεψε στον Ολυμπιακό από τον οποίον έφυγε μετά την ήττα από την Λάρισα στις 19 Οκτωβρίου 2012 ,μόλις μετά από 5 αγώνες , επί διοίκησης Μποτσιβάλη με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού να δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως είναι ένας από αυτούς.

Την Τετάρτη 1 Μαΐου του 2013 ο Γιώργος Βαζάκας επιστρέφει στον Ολυμπιακό επί διοίκησης Καραγιάννη και αντικαθιστά τον Παντελίδη  μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη. Με 5 νίκες ,3 ισοπαλίες και 3 ήττες χάνει την άνοδο στην Μυτιλήνη το τελευταίο 6λεπτο αλλά και την δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό.

Η διοίκηση Καραγιάννη τον κρατάει για να χτίσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς ,αλλά «αντέχει» μέχρι τις 22 Οκτωβρίου οπότε και φεύγει έχοντας στο ενεργητικό του 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Μάλιστα προκαλεί εντύπωση η συνέντευξη που δίνει στον ΟΤΕ TV και μιλάει περί ύπαρξης...«αυλής» στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο συγκεκριμένος κόουτς είναι ασφαλώς μία...παλιά καραβάνα αφού έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού για συνολικά 80 αγώνες!

Ο Γρεβενιώτης κόουτς πέρσι ήταν στον Πανελευσινιακό ενώ τις προηγούμενες χρονιές «πέρασε» από Καλλονή και Απόλλων Σμύρνης.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...