Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ξεμπλέξαμε μία και καλή...

Την δική τους απάντηση έδωσαν οι Austrian Boys στα όσα είπε ο Α.Μπέος για τον Ολυμπιακό.



Η ανακοίνωση:

"Μετά το διάγγελμα του τέως δήμαρχου για τη δημιουργία της νέας ομάδας στην πόλη μας και την αναφορά του για άλλη μια φορά στο σύλλογό μας , έχουμε την υποχρέωση εκ μέρους των οπαδών μας να απαντήσουμε με το δικό μας τρόπο:

Με χαρά μας να καλωσορίσουμε αυτήν την ομάδα, με χαρά μας να αποκτήσουμε έναν ακόμη αντίπαλο. Χαρήκαμε ιδιαιτέρως που ξεμπλέξαμε μια και καλή από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους που άφησαν την ομάδα πέρυσι να γράψει το πιο μελανό κομμάτι της ιστορίας της, που χρέωσαν την ομάδα, που ξεχάσαμε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, που κατάφεραν να μας κολλήσουν την ταμπέλα του ανεπιθύμητου και σε όποιο γήπεδο ταξιδεύαμε να μας βρίζουν.

Η ομάδα μας και οι οπαδοί μας εξιλεώθηκαν, καθαρίσαμε και πλέον σε όποια κατηγορία και να είμαστε, είμαστε περήφανοι για τα 80 χρόνια ιστορίας της και σε αυτήν την ιστορία δεν ανήκουν όλα αυτά τα άτομα του μαύρου παρελθόντος που συνεχίζουν να υπονομεύουν την ομάδα μας και πλέον επίσημα μετά την αναγγελία της νέας ομάδας. Η παρουσία τους στο γήπεδο απαγορεύεται.

Περιμένουμε με αγωνιά  το γνωστό κινέζο επιχειρηματία κ.ΤΣΑΝ, μόλις τελειώσει από το Survivor, να επισκεφτεί την πόλη μας και να αναμετρηθούμε σε φιλικό αγώνα το καλοκαίρι με τη νέα ομάδα της πόλης KAWASAKI VOLOS»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...