Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Αυλαία στο...μαρτύριο!🔃

Ο Ολυμπιακός πήρε άνετα το τρίποντο στην Ηγουμενίτσα και έκλεισε επιτυχημένα την κατά τα άλλα «μαρτυρική» χρονιά που τον αφήνει στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Έτσι τερμάτισε στην 3η θέση με 62 βαθμούς , έντεκα ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Απόλλωνα.



Ο Μπράτσος παρέταξε την ομάδα ως εξής:
Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Μπουργάνης για την δεύτερη συμμετοχή του .Ο Ντόικιτς με τον Παπαιωάννου  ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον νεαρό Βολιώτη να πραγματοποιεί την δεύτερη επίσημη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα.
Στον χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι Σκανδάλης και Ευθυμιάδης ,ενώ ο Κέρι ήταν στο δεξί φτερό της επίθεσης και ο Κόκας στο αριστερό.Η ομάδα μας αγωνίστηκε με δύο επιθετικούς με Φλίγκο και Αναστασίου να εναλλάσσονται στα φορ με τον Αναστασίου να είναι συνήθως πίσω από τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο και είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παππά.Παρά ταύτα κατάφερε να σκοράρει μόλις μία φορά στο 37' με πλασέ του Αναστασίου μετά από ενστικτώδη απόκρουση του Παπά σε σουτ του Κέρι.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τουλάχιστον 12 τελικές προσπάθειες έναντι 2 ακίνδυνων των γηπεδούχων με καλύτερη αυτή του Σκανδάλη στο 18΄όταν η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παππά.

Στο β μέρος ο Θεσπρωτός ισορρόπησε για λίγο το παιχνίδι χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη απειλή για την εστία του Μπουργάνη.
Αντ'αυτού οι επιθέσεις των ερυθρολεύκων ήταν πιο...μεστές ,ορθολογικές και με καλύτερες προϋποθέσεις. Ο Ολυμπιακός από το 50' και για ένα δεκαπεντάλεπτο έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο για να έρθει το πολύ όμορφο γκολ του Κέρι μετά από μπαλιά του Φλίγκου.


Έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ,ενώ οι ορεξάτοι παίκτες του Θεσπρωτού που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν διάθεση και δημιούργησαν ευκαιρίες. 
Στο 82΄ήρθε το γκολ των γηπεδούχων που ήταν πολύ τυχερό αλλά θεαματικό αφού ο Ντόκος με ένα σουτ από τα 10 μέτρα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μπουργάνη.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να έρθει η φάση του 88' όταν ο Μπίκας μετά από φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με την γροθιά του.Ο Γιούργας έδειξε σέντρα για να ακολουθήσουν διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ολυμπιακού .
Έπειτα από σύσκεψη με τον βοηθό και τον τέταρτο,αλλά και μετά από διάλογο με τον ίδιο τον παίκτη ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ.





Θεσπρωτός:Παππάς, Ηλίας, Λαγός, Νόνης, Πάνος, Πέντσας, Μέμος, Μπίκας, Μπλέτσας, Βιτώρος, Σουκιάς


Ολυμπιακός Βόλου: Μπουργάνης, Α. Κόκας, Ντόικιτς, Στουρνάρας, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης (88' Πατσής), Σκανδάλης, Αναστασίου, Φλίγκος (77' Σπηλιώτης) , Κέρι, Δ. Κόκας






Κάρτες: 70' Παπαιωάννου , 85' Ευθυμιάδης

Μας άρεσε.... 
Ο Κέρι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι ένας από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατήσει για την νέα χρονιά.
Δεν μας άρεσε...
Ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι κάποια στοιχεία πανικού στην άμυνά του προς το τέλος του παιχνιδιού που μας θύμισαν τα παιχνίδια με Τυληκράτη και Απόλλωνα Λάρισας.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Γιούργας δεν είχε παρά μόνο μία δύσκολη φάση ,αυτή του 88΄την οποία και έχασε...



Είπαν:



Μπράτσος:«Θα ήθελα να ξεκινήσω αντίστροφα τις δηλώσεις μου και να ευχαριστήσω παρά πολύ την αντίπαλη ομάδα, τον συνάδερφο προπονητή, τους ανθρώπους της διοίκησης του Θεσπρωτού για τη φιλοξενία που μας παρείχαν. Θα ήθελα να εξάρω μια ενέργεια, που είναι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Την ενέργεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας, Χάρη Μπίκα, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ που πέτυχε και θα ισοφάριζε το παιχνίδι (σ.σ. σκόραρε με το χέρι). Σεβάστηκε τον τερματοφύλακά μας, τον νεαρό Μπουργάνη. Αυτές οι ενέργειες τιμούν το ποδόσφαιρο και αξίζουν συγχαρητήρια.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας. Να αναφέρω πως ο Σάκης Κατσούλης ήταν δύο μέρες στο νοσοκομείο με βαριά ίωση και δεν ήταν σήμερα μαζί μας, ο Βαγγέλης Αγγελής, ένα παιδί που θα μπορούσαμε να του δώσουμε ευκαιρίες είχε ένα βαρύ διάστρεμμα στην προπόνηση και δεν ήταν στην αποστολή.
Ήρθαμε με μια ελλιπή ομάδα, παρόλα αυτά τα παιδιά είχαν ψυχή και πάθος, τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού και κατάφεραν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και μεγαλύτερο σκορ.
Αν αναλογιστούμε την κούραση από το ταξίδι, την έλλειψη κινήτρου, όλα για μας είναι θετικά.
Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους. Να ευχαριστήσω τα παιδιά μου, γιατί πραγματικά τα νιώθω σαν παιδιά μου, από πέρυσι το καλοκαίρι όταν άρχισε να συγκροτείται αυτή η ομάδα.
Να πω ευχαριστώ σε όσους μας πίστεψαν. Είμαστε εδώ, τους δικαιώσαμε, μας έριξαν στα βαθιά και κολυμπήσαμε. Ίσως να μην δικαιώσαμε αυτούς που θεωρούν μειονέκτημα να κατάγεσαι από το Βόλο. Εύχομαι ο Ολυμπιακός Βόλου να βρει το δρόμο του, μέσα από υπομονή, συνέπεια και καλή πρόθεση»





Μικρά&πικάντικα
  • Αυθημερόν πήγε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ηγουμενίτσα.
  • Λίγο κόσμο είχαν οι κερκίδες του Εθνικού Σταδίου Ηγουμενίτσας αφού δεν ξεπερνούσαν τα 300 άτομα. 
    To βίντεο του αγώνα:







    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...