Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Παρόντες την επόμενη μέρα!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με αφορμή ότι πλησιάζει το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Σ’ αυτήν κάνει λόγο για τον κόσμο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη προίκα του Ολυμπιακού Βόλου και θα είναι αυτός, όπως τονίζεται, που θα οδηγήσει μπροστά την ομάδα. 

Αναλυτικά:

«Με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς την Κυριακή 21/5, ως ΣΦΟΒ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου για τη μεγάλη στήριξη στην ομάδα μας.

Παρά την όποια πίκρα μας για το τελικό αποτέλεσμα δηλώνουμε παρόντες και την επόμενη μέρα. Όλοι μας και ο καθένας χωριστά να στηρίξουμε και να περιφρουρήσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και να στείλουμε το μήνυμα ότι από τη φετινή χρονιά θα βγούμε πιο δυνατοί, ενωμένοι, πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τον Σύλλογο στις ανώτερες κατηγορίες.

Έχουμε καθιερωθεί ως η πρώτη επαρχιακή ομάδα με την τεράστια προίκα, τον κόσμο, αυτόν που γέμισε το Πανθεσσαλικό 3 φορές με 17.000 κόσμο, αυτόν που βούλιαξε το Χαριλάου με 5.000 και την Κατερίνη με 3.500. Αυτός ο κόσμος θα οδηγήσει την ομάδα μπροστά με πίστη και αισιοδοξία.

Ο Ολυμπιακός μας με αυτήν την προίκα γίνεται μαγαζί γωνία που δίνει ερεθίσματα και κίνητρα σε χορηγούς και επενδυτές να προσφέρουν στην ομάδα μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη Γενική Συνέλευση, όπου εκεί θα βγει μια ισχυρή Διοίκηση με νέους χορηγούς και συμπαίκτες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου και ιδίως τον ικανότατο Διοικητή κ. Τόλια για την άριστη και άψογη συνεργασία μας και φέτος και τα τελευταία χρόνια.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...