Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση της Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης!

Μετά από συνεδρίασή της η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων συγχαίρει για την άνοδο στην Α1 τη γυναικεία ομάδα.


Αναλυτικά:

«Μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

1937 και τη λήξη της εξουσιοδότησης που είχε λάβει η Διοικούσα Επιτροπή από το Δ/κο Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για τη λειτουργία  των ως άνω τμημάτων, η Διοικούσα Επιτροπή σε συνεδρίασή της, αποφάσισε τα παρακάτω:

-Συγχαίρει τα κορίτσια και τους προπονητές τους για την περιφανή άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών ως πρωταθλήτριες.

-Θεωρεί  πως τα λάθη της ΕΣΚΑΘ και ο απρόσμενος εναγκαλισμός  Νίκης και Γ.Σ. Βόλου, σε συνάρτηση με τα προβλήματα τραυματισμών και άλλων αστάθμητων προβλημάτων της ομάδας μας, στέρησαν από την ομάδα των ανδρών αρχικά τη συμμετοχή της στα PLAY OFFS και στη συνέχεια την περαιτέρω προσπάθεια για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

-Ευχαριστεί όλες τις ομάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, για τη φιλοξενία τους, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ και της ΤΕΔ/ΕΣΚΑΘ και ιδιαίτερα τους συντοπίτες μας κ. Κορομηλά Κώστα και κα. Μόρφη Γιούλα, όλους τους διαιτητές της χώρας που διαιτήτευσαν και όλους τους κριτές που ήταν γραμματεία στους αγώνες της γυναικείας ομάδας μας, τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλ/σης Μαγνησίας και του Συνδέσμου  Κριτών Καλ/σης  Μαγνησίας που διαιτήτευσαν και έπαιξαν γραμματεία στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας, τη Διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των αθλητικών Κέντρων και τους εργαζόμενους σ’ αυτά και ιδιαίτερα τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας για τη συμπαράστασή τους .

-Ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες υποστηρικτές μας-χορηγούς της ομάδας για την αμέριστη βοήθειά τους, ώστε να αντιμετωπιστούν οι λειτουργικές δαπάνες και όπως κάθε χρόνο θα τους συναντήσουμε όλους σε ειδική εκδήλωση, προκειμένου να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.

-Ενημερώνει ότι όλες οι λειτουργικές δαπάνες των τμημάτων μπάσκετ είναι τακτοποιημένες έως και τον Απρίλιο του 2017.

-Εξουσιοδοτείται από το Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Μεταφτσής Αλέξανδρος, όπως έλθει σε επαφές με όποιον ή όποιους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου μας έως τις 8 Μαΐου 2017.

Μετά την ως άνω ημερομηνία η τωρινή Διοικούσα Επιτροπή σε συνεργασία με το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα επανεξετάσει τα δεδομένα και θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...