Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Αφήνουμε πίσω την πίκρα...

Κάλεσμα στον κόσμο να αφήσει πίσω πίκρα και στεναχώρια και να συμπαρασταθεί στην ομάδα στον αγώνα με τη Νίκη, απευθύνουν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys.
Παράλληλα καλούν τους παίκτες να δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Η ανακοίνωση:

"Όταν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έναν τόσο ιδιαίτερο αγώνα, όπως είναι αυτός της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο δεν υπάρχει τίποτα άλλο για εμάς. Αφήνουμε πίσω τις στεναχώριες, την απογοήτευση και όσα έχει μέσα του ο καθένας και είμαστε προσηλωμένοι μόνο σε αυτόν τον αγώνα.

Θέλουμε πολύ ο Ολυμπιακός Βόλου να κερδίσει αυτόν τον αγώνα όπως πάντα. Απαιτούμε από τους παίκτες που θα φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή, να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες που έχει για εμάς αυτός ο αγώνας και να τα δώσουν ΟΛΑ. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί μαζικά στο στάδιο να στηρίξει την ομάδα.

Εμείς αυτό θα κάνουμε για άλλη μια φορά!

Την Κυριακή στις 1 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε όλοι στο Άσυλο για να μεταβούμε μαζικά και οργανωμένα στο στάδιο.

Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα

Austrian Boys

Υ.Γ. Για εμάς, όταν λέμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι οικογένεια το εννοούμε και είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε πάντα τους ανθρώπους που είναι στην οικογένεια της ομάδας, ειδικά όταν αυτοί βάλλονται άδικα, είτε είναι οπαδοί, είτε διοικούντες, είτε ανήκουν στο αγωνιστικό τμήμα".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...