Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πανηγύρισαν με ρεκόρ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πανηγύρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα το τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο το Νέο Ρύσιο σημαδεύτηκε από νέο ρεκόρ αφού το ρεκόρ στα τρίποντα στην Α2 Εθνική κατηγορία  , από την καθιέρωση των 6.75 , πέρασε στα χέρια της Άνας Ταντουρόφσκα .Με τα 5 τρίποντα που πέτυχε στον αγώνα έφτασε τα 78 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ της Βολιώτισσας Γιώτας Τσαμπούρη με 77 από πέρυσι. Από Βολιώτισσα σε "Βολιώτισσα" δηλαδή το ρεκόρ μιας και η Άνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας Βολιώτικης ομάδας , πλέον.

Η κατάρριψη του ρεκόρ αποκτά ιδιαίτερη σημασία διότι σε όλο τον αγωνιστικό χρόνο που έπαιξε η Άνα Ταντουρόφσκα , η άμυνα της γηπεδούχου ομάδας ήταν προσαρμοσμένη πάνω στην παίκτρια μας.

Σε δηλώσεις της η Ταντουρόφσκα επεσήμανε ότι αφενός  τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αφετέρου ότι το ρεκόρ αυτό αποτελεί προσπάθεια όλης της ομάδας , ευχαριστώντας τις συμπαίκτριες της για τη βοήθεια που της προσέφεραν όλη τη χρονιά , ενώ ευχαρίστησε και τη Διοικούσα Επιτροπή για την έκπληξη που της επιφύλαξαν αφού της δόθηκε  αναμνηστικό αγαλματίδιο από το μέλος της ΔΕ Γιώργο Κουσιαρή αμέσως μετά την επιτυχία του 5ου τρίποντου , στο 34ο λεπτό του αγώνα .










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...