Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Μαύρη σελίδα στους Μαύρους Αετούς!


Μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου «έγραψε» η ποδοσφαιρική ομάδα μας!
Και δεν ήταν μόνο το γεγονός πως η ιστορία «έγραψε» πως οι Μαύροι Αετοί πήραν ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Ολυμπιακό,αλλά το ότι πλέον η υπόθεση άνοδος μοιάζει πλέον να απομακρύνεται επικίνδυνα.
Οι τέσσερις βαθμοί πλεονέκτημα που απέκτησε ο Απόλλωνας Λάρισας μάλλον φαντάζουν τεράστια διαφορά με τέτοιες απογοητευτικές εμφανίσεις.




Ο Σάκης Παπαβασιλείου παρέταξε την ομάδα με ξεκάθαρο 4-4-2.
Ο Ζώνας με τον Χολέβα ήταν στο κέντρο της άμυνας με τον Στουρνάρα στα δεξιά και τον Ιωαννίδη  στα αριστερά..Στον χώρο του κέντρου έπαιξε ο Οικονόμου με τον Στάυρου με τους  και οι Μουκάμ  και Σουάνης στα πλάγια.Ο Μασάδο ήταν ο επιτελικός χαφ ενώ επιθετικός ήταν ο Φλίγκος.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι καλά με κυριαρχία στο παιχνίδι.Απέναντί του είχε μία ομάδα απελευθερωμένη από το άγχος που έπαιζε ανοιχτά χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα.
Οι ερυθρόλευκοι ατύχησαν αφού δέχτηκαν γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα μόλις στο 18' με φάολυ του Καραστέργιου.Η μπάλα βρήκε το τείχος και ξεγέλασε τον Κατσούλη που δεν έφταιγε.
Μετά το σοκ αυτό και ενώ ο Σταύρου είχε χάσει κλασσική ευκαιρία στο 8' με κεφαλιά μόνος του από τα δύο μέτρα , ξεκίνησε η μεγάλη πίεση για την ανατροπή.Η διπλή ευκαιρία του 19΄με Σουάνη και Φλίγκο ,το σουτ του Στάυρου στο 20' και του Μασάδο στο 26' και η κεφαλιά του Οικονόμου στο 27' ήταν απότοκες φάσεις της πίεσης αυτής ,για να έρθει το πέναλτι του 33' όταν ο Ζούγρας έδειξε την άσπρη βούλα μετά από σπρώξιμο του Φλίγκου.
Ο Οικονόμου ισοφάρισε και ο Ολυμπιακός είχε όλο τον χρόνο μπροστά του για να ξαναφτιάξει το παιχνίδι του.
Στο 35' χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία με σουτ του Ιωαννίδη που ανέβαινε συχνά και βοηθούσε την επίθεση και στο 43' δημιούργησε ακόμα μία καλή φάση όταν το σουτ του δεν απομάκρυνε σωστά ο ήρως του παιχνιδιού Θεολόγης ,αλλά ο Φλίγκος δεν κατάφερε να πάρει το...«ριπάουντ».

Στο 47' ο Θεολόγης δικαιολόγησε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη όταν απογειώθηκε στο «γάμα» της εστίας του και έσωσε το τέρμα του μετά από σουτ του Μασάδο,ενώ δύο λεπτά αργότερα μπλόκαρε σουτ του Χολέβα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και να ανεβαίνει σιγά σιγά η ομάδα πάνω από την σέντρα και αυτό το πλήρωσε στο 66' και αφού είχαν χαθεί πάλι κάποιες ευκαιρίες με τα στημένα του Μασάδο.
Σε μία αντεπίθεση οι Τρικαλινοί ξανασκόραραν με όμορφο πλασέ του Κεχαγιά για να φέρουν τους ερυθρόλευκους σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει έκανε αρκετές ευκαιρίες αλλά το πρόβλημα στα τελειώματα συνεχίστηκε.
Χρειάστηκε να έρθει το 75' και ο Ευθυμιάδης με σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να νικήσει τον Θεολόγη.
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλπετο αφού είχε δύο ακόμα κλασσικές ευκαιρίες με τον Φλίγκο του οποίου η αστοχία έχει κοστίσει αρκετά τις τελευταίες αγωνιστικές.



Μαύροι Αετοί: Θεολόγης, Τεντολούρης, Τσιγάρας, Καραστέργιος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Γιαννούλας, Βέρβερας, Τσιώλης, Ιωάννου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης , Ζώνας , Ιωαννίδη ,Στουρνάρας (69' Αναστασιου) ,Ζώνας , Μασάδο , Φλίγκος, Μουκάμ , Σουάνης (58'Κέρι) ,Σταύρου (58΄Ευθυμιάδης), Οικονόμου






Κάρτες: 
  10' Τσιγάρας, 45' Γιαννούλας, 53' Ιωάννου , 75' Τεγντολούρης - 8'' Σταύρου 87' Ζώνας


Μας άρεσε.... 
Ο κόσμος παρά το αποτυχημένο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής ακολούθησε και πάλι την ομάδα.

Δεν μας άρεσε...
Αν και η ομάδα ξεκίνησε με ορθολογικό 4-4-2 η άμυνά μας δεν απέφυγε τα λάθη.Ήταν το δεύτερο μόλις παιχνίδι που ο Ολυμπιακός δέχτηκε δύο γκολ.
Ο Μουκάμ συνεχίζει να είναι ντεφορμέ.
Η αφλογιστία του Φλίγκου αλλά και των μεταγραφών του Γενάρη κοστίζει...


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Ζούγρας σφύριζε συνεχώς και δεν άφηνε να γίνει παιχνίδι.Λανθασμένη η υπόδειξη πέναλτι του Ολυμπιακού αφού δεν υπάρχει μαρκάρισμα στον Φλίγκο.Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων είναι από ελεγχόμενη θέση για οφ σάιτ.


Είπαν:



Παπαβασιλείου:«Όπως καταλαβαίνεται είναι μια δύσκολη μέρα για μας, μετά το σημερινό αποτέλεσμα. Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να σηκώσουμε τα κεφάλια. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να φέρουμε και πάλι επιτυχίες για την ομάδα μας. Γνωρίζουμε ότι από λόγια ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι χορτάτος, αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι πως, ταπεινά, προσγειωμένα θα δώσουμε και την ψυχή μας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μέχρι και την τελευταία ελπίδα που υπάρχει για την άνοδο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας, συνεχίζουμε. »

Στουρνάρας: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα και θα έπρεπε να τη διαχειριστούμε. Με την έλευση του νέου μας προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου, την διαχειριστήκαμε καλά. Θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι σήμερα, από το 1ο λεπτό μέχρι το 90'. Χάσαμε παρά πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά σ' αυτού του είδους τους αγωνιστικούς χώρους δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο για τις εθνικές κατηγορίες. Είναι κρίμα και υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Επαναλαμβάνω, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ισοπαλία.Όσον αφορά για τη διαιτησία και την ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο στον κ. Μανούρα, να πω, πως τα σφυρίγματα του διαιτητή ήταν πολύ μπερδεμένα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος του αγώνα.
Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε πίσω στη βαθμολογία και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Ένα μεγάλο συγνώμη, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Είμαστε παρά πολύ στενοχωρημένοι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας»

Μανούρας:«Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που σήμερα, για ένα ακόμη παιχνίδι, έδειξαν ποιοι είναι. Κρατήσαμε για έβδομο σερί παιχνίδι το αήττητο στην έδρα μας και έχουμε δείξει πως δεν χαριζόμαστε σε κανέναν αντίπαλο. Έχουμε κερδίσει τη Νίκη Βόλου, έχουμε πάρει ισοπαλία με Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε δείξει πως χτυπάμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια.Εμείς συνεχίζουμε. Ουσιαστικά με το βαθμό που πήραμε σήμερα το θέμα παραμονής έχει τελειώσει. Θα προχωρήσουμε χωρίς άγχος, με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Έχουμε δείξει πως είμαστε ένα νεανικό ρόστερ, με μ.ο. ηλικίας 23 ετών, με παιδιά από τα Τρίκαλα και δείχνουμε καθημερινά τι αξίζουμε. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου



Μικρά&πικάντικα
  • Σχεδόν κατάμεστο ήταν το μικρό γηπεδάκι του Ελευθεροχωρίου
  • Πολύ κακός ήταν ο αγωνιστικός χώρος αφού το γήπεδο ήταν περισσότερο χωμάτινο παρά είχε γρασίδι.
  • 200 περίπου φίλοι του Ολυμπιακού έπιασαν την μισή κερκίδα του γηπέδου.
  • Αρκετά παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι για το πέναλτι που έδωσε ο Ζούγρας στον Ολυμπιακό.
  • Τον...«λογαριασμό» ζήτησαν πολλοί φίλαθλοι του Ολγυμπιακού από τους παίκτες στο τέλος του αγώνα και έπιασαν κουβέντα.
    To βίντεο του αγώνα:







    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...