Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Δεν θα παρατήσω τον Ολυμπιακό!

Την πρόθεσή του να συνεχίσει να ηγείται της ποδοσφαιρικής ομάδας δήλωσε ο κος Μποτσιβάλης ανεξάρτητα από το αν η ομάδα θα ανέβει.


Ο κύριος Μποτσιβάλης είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική εκπομπή:

«'Όταν ανέλαβα δεσμεύτηκα να κάνω μία ισχυρή ομάδα.Εγώ πιστεύω πως με τις κινήσεις που έκανα τήρησα τις υποσχέσεις μου.
Δεν γίνεται να δεσμευτείς πως θα είσαι πρωταθλητής.Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, την ενισχύσαμε τον Δεκέμβριο με πέντε ποδοσφαιριστές.
Εμείς δεν είμαστε σε κανέναν στρατόπεδο της ΕΠΟ. Είμαστε ανεξάρτητοι.Το ότι έχουμε τον Μπονόβα στην ομάδα δεν σημαίνει πως είμαστε στο στρατόπεδο Μαρινάκη. Δηλαδή το ότι έχουμε τον Βάντσικ προπονητή σημαίνει πως είμαστε με τον Παναθηναϊκό; 
Λεφτά στην ομάδα βάζω εγώ ο Τσιμπανάκος και ο Πολύζος.Κανένας άλλος δεν έχει βοηθήσει.
Κάποιοι παίκτες όντως δεν μας βγήκαν.Αυτά γίνονται.Εδώ κάνουμε μια επιχείρηση και δεν μας βγαίνει ,τι θα πει αυτό; Πως θα τα παρατήσουμε και θα φύγουμε;Η λογική λέει πως θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ότι έγινε στραβά.Κανείς δεν είπε πως η διοίκηση θα τα παρατήσει.

Σαφώς είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό.Όμως κανείς δεν υποσχέθηκε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα ότι και να γίνει.Υποσχεθήκαμε πως θα προσπαθήσουμε και το προσπαθούμε ακόμα.Κανείς δεν είπε πως φεύγει από την ομάδα.Εγώ μετά την ήττα στα Τρίκαλα που για μένα ήττα ήταν και όχι ισοπαλία , μπήκα στα αποδυτήρια και ρώτησα τους παίκτες ποιος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα αν δεν αντέχει την πίεση και την φανέλα.Κανείς δεν μου είπε κάτι.Αυτά που διαβάζω και ακούω πως φεύγει ο ένας και φεύγει ο άλλος είναι αν μη τι άλλο περίεργα.

Τίποτα δεν έχει λήξει για εμένα.Την πατήσαμε στο Ελευθεροχώρι ,μπορεί να την πατήσουν και οι άλλοι.Εγώ είμαι άνθρωπος που ακούω και συζητώ.Θα μιλήσουμε με τον Ερασιτέχνη αλλά έχω πρόθεση να συνεχίσω είτε ανεβούμε είτε όχι.
Θα φτάσουμε στο τέλος και θα κάνουμε τον απολογισμό μας.Αν δεν έχουμε ανέβει θα δούμε τι έφταιξε και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε.Δεν θα εγκαταλείψουμε τον Ολυμπιακό.Ο Ολυμπιακός έχει οπαδούς ,έχει φιλάθλους ,έχει φανέλα.Αυτή την στιγμή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Γ΄Εθνική.Ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ,η Νίκη και ο Πιερικός δεν μένουν ξεκρέμαστες.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...