Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Στα...σχολεία οι παίκτες του Ολυμπιακού

Επίσκεψη στα 1ο και 8ο Γυμνάσια Βόλου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.Οι Σάκης Κατσούλης, Γιάννης Δωματάς, Αλέξανδρος Αναστασίου και Χρήστος Χολέβας, μοίρασαν μαθητικές προσκλήσεις στα παιδιά των σχολείων, για να μπορέσουν με τους κηδεμόνες τους, να δώσουν το παρών στον Κυριακάτικο αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν με τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσκάλεσαν στο παιχνίδι της Κυριακής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 15:00 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.


Οι μαθητές, ήδη γνώριζαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψή τους αυτή. Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών είχαν παρακολουθήσει αγώνες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ζήτησαν από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό , να κερδίσουν το εν λόγω παιχνίδι και να ανεβάσουν την ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία.

Ένθερμη ήταν και η υποδοχή των εκπαιδευτικών αλλά και των Διευθυντών των σχολείων, οι οποίοι υποστήριξαν την πρωτοβουλία αυτή της ομάδας και βοήθησαν τα μέγιστα, έτσι ώστε να δοθούν στους μαθητές οι προσκλήσεις.

Στόχος της επίσκεψης αυτής ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και διαμέσου αυτής να αναπτυχθεί η νέα γενιά φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι επισκέψεις αυτές σε σχολεία του Βόλου θα συνεχιστούν,  έτσι ώστε όλο και περισσότεροι μαθητές να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο και να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί και η ιδιαίτερη συμβολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, που εξέδωσε άμεσα τις απαραίτητες άδειες εισόδου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...