Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Την Κυριακή η στέψη!

Την Κυριακή στις 14:00 στο ΕΑΚ η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού καλείτε να στεφθεί πρωταθλήτρια.


Με νίκη απέναντι στον Αρχέλαο οι γυναίκες  κατακτούν το πρωτάθλημα στον βόρειο όμιλο της Α2 γυναικών μπάσκετ και κερδίζουν την άνοδο στην Α1. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 14.00 στο ΕΑΚ Βόλου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας  με νίκη επί του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης ξαναγράφει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία των 80 χρόνων της, συνεχίζοντας το ένδοξο παρελθόν της.

Απομένουν ακόμη δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι αθλήτριες μας, ο προπονητής μας  Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος στοχεύουν στη νίκη με όμορφο μπάσκετ, προκειμένου από αυτή  την Κυριακή να στείλουν τον Ολυμπιακό του Βόλου μας στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ, εκεί όπου η ομάδα μας έχει γράψει λαμπρές σελίδες στο παρελθόν.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν εκτός της Εύης Κυριατζίδου που θα επανέλθει την καινούργια χρονιά. Όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση του προπονητικού team, υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη, αφού και οι αθλήτριες γνωρίζουν πολύ καλά ότι το όνομα τους θα γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τους, για να φτάσουν σε μια άνετη και χωρίς άγχος νίκη, να τα χειροκροτήσουν για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και για το ότι καταφέρνουν να βάλουν πάλι μια βολιώτικη ομάδα στο κάδρο του Ελληνικού μπάσκετ.

Όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ των τμημάτων του Συλλόγου μας, θέλουμε να χαρούμε μόνοι με τους φιλάθλους μας αυτήν την επιτυχία, χωρίς την παρουσία όλων αυτών που απέδειξαν ότι επιθυμούν το κακό του Συλλόγου μας και φυσικά είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και  μακριά από τη φιλοσοφία μας και τον  αθλητικό πολιτισμό που πρεσβεύουμε.


ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...