Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Σάββατο με Γ.Σ.Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού, εν όψει του κρίσιμου αγώνα που δίνει το Σάββατο η ομάδα των ανδρών με την αντίστοιχη του Γ.Σ. Βόλου για την Α1 ΕΣΚΑΘ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Βόλου, το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας για την κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Το προπονητικό δίδυμο των Καπουρνιώτη-Μπορίνου θα συνεχίσει στο πάγκο της ομάδας έως το τέλος των υποχρεώσεων της. Στις προπονήσεις, οι οποίες άρχισαν τη Δευτέρα επανήλθε και ο Θωμάς Γεωργίου , μετά τον τραυματισμό του, έτσι η ομάδα μας αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στον αγώνα, που θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω πορεία της στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί η νίκη μας και η διαφορά των 3 πόντων που ηττηθήκαμε στον αγώνα του Α' γύρου, καθώς και οι νίκες μας με το Διμήνι και τους Νέους Αθλητές αλλά χρειάζεται και μια ήττα ακόμη από το ΓΣ Βόλου. Όμως οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που απαιτείται και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο, ενώ θα μας δοθεί και η δυνατότητα να διαπιστώσουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ήδη από τις 14 Φεβρουαρίου είχε αποστείλει έγγραφο στην ΕΣΚΑΘ, με το οποίο ζητούσε την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρις ότου διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας Γ.Σ. Βόλου-Νίκη Βόλου και ακόμη αναμένουμε απάντηση από την διοργανώτρια αρχή.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας σ' αυτόν τον κρίσιμο, μέχρι τον επόμενο, αγώνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δυνατός σε όλα τα επίπεδα, έχει χιλιάδες φιλάθλους, έχει στόχους και θα είναι πάντα «παρών» και πρωταγωνιστής.

Οψόμεθα εις Φιλίππους!».



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...