Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Στην προπόνηση οι Austrian

Ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής εξέδωσαν οι Austrian Boys.
H ανακοίνωση:

«Στον αγώνα της Κυριακής κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η φετινή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Για εμάς αυτές τις ημέρες τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. 
Όλη η πόλη του Βόλου πρέπει να ξεσηκωθεί και να στηρίξει μαζικά και δυνατά τους παίκτες της ομάδας μας προκειμένου να κερδίσουν το σημαντικό αυτό παιχνίδι. 
Για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, τη διοίκηση του συλλόγου, τους παίκτες μας και φυσικά τους χιλιάδες οπαδούς και φιλάθλους, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κερδίζουμε κάθε Κυριακή, παίρνουμε το πρωτάθλημα, ανεβαίνουμε κατηγορία και ατενίζουμε το μέλλον πλέον με αισιοδοξία. Όλοι μαζί ενωμένοι θα το πετύχουμε. Το χρωστάμε στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και σε όλα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα. 

Austrian Boys
  
Υ.Γ.1.Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή στις 3 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να δείξουμε την στήριξη μας και την πίστη μας στους παίκτες μας.

Υ.Γ.2. Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Θ, που έχει ορίσει σχεδόν όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ένωσης, την ίδια ώρα με το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι υπέρ των συμφερόντων της Μαγνησίας ή …γενικά της Θεσσαλίας; Για εμάς αυτή η κίνηση τους που είναι ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου, λέει πολλά και από αυτή τη στιγμή απλά μπαίνουν στη “μαύρη λίστα”.   

Υ.Γ.3. Την Κυριακή με πάθος, δυνατή φωνή αλλά και πάνω από όλα με ΜΥΑΛΟ !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...